'Naloga je opravljena, a pogledala sem vam skozi prste. To je bilo prvič, zadnjič in nikoli več, a verjamem, da bo zato drugi teden med vami več elana,' je tokratni glavi družine, Franku Bajcu, zaupala gospodarica letošnje Kmetije Nada Zorec. Za nagrado jim je podarila ključ do svoje hiške, kjer tekmovalce čaka kamera, s pomočjo katere lahko svojim najdražjim pošljejo sporočilo.

Letošnji najmlajši tekmovalec na Kmetiji, 18-letni Nik Triler, prihaja iz Ljubljane, zato izkušenj s kmetovanjem nima.

Številni so se veselili tedenske naloge, Anna Paynich pa je hitro izkoristila nagrado in pohitela v hiško ob robu gozda. Sprva je izrazila veselje, ker je bila po štirih dneh končno sama, nato pa je svoji sedemletni hčerki poslala ganljivo sporočilo: 'Anabela, zvezdica, ko boš to gledala, veš, da sem v redu, veš, da sva zelo povezani, in da te imam najraje na svetu. Nič ne skrbi zame, tako kot vem, da si ti super, sem jaz super. Vsaka zase. In ko bova skupaj, bo top. Rada te imam, moja princeskica.'

Anna je sicer že pred vstopom na Kmetijo povedala, da bo najbolj pogrešala prav svojo hčerkico, ki pa ji je obljubila prav nekaj posebnega. Več v videu.

Zamujene oddaje si poglejte na VOYO

Luka Serdinšek Betlehem je dolgo časa sanjal, da bi se preizkusil v resničnostnem šovu. Z odločitvijo je odlašal, zdaj pa je začutil, da je za to pravi trenutek. A odločitev je prinesla tudi posledice.

Kmetija