Lea Sirk je mamica dveh hčerk, Ael je letos dopolnila 5 let, Sia pa bo v kratkem upihnila tri svečke. Dekleti sta jo spremljali tudi na Evroviziji v Lizboni, kjer jima ni bilo dolgčas. Še vseeno pa je bila Lea tudi v mesecih pred Evrovizijo pogosto zdoma, zato smo jo vprašali, kako sta se s tem spoprijemali hčerki.

Rebeka Dremelj spregovorila o varuški

Lea Sirk

(Foto: Aljoša Kravanja)

'Težko, še zdaj rešujemo to, nismo še povsem splavali iz tega, vseeno pa je zelo pomembno vlogo odigralo to, da sta bili en teden z menoj v Lizboni, saj sta videli, kaj se dogaja, kje bom nastopala, kaj pripravljam,' je povedala Primorka in dodala, da hčerkama ni bilo dolgčas. 

Bivša Bepopovka v novi vlogi

Dan za družinico in praznovanje 5. svečke najine Ael** ❤️❤️

A post shared by Lea Sirk (@leasirk) on

'Bili sta celo z menoj v areni in se v zaodrju družili z vsemi glasbeniki, jim nosile kavo in čaj, jedli sta sadje in nasploh so ju imeli vsi zelo radi. Sicer otroci niso smeli v zaodrje, ampak onidve sta bili ves dan z mano, celo svoji akreditaciji sta dobili, tako da je bilo to zanju res čudovito doživetje. Ko sta odhajali domov, sta me vprašali, zakaj moram jaz še ostati in sem ju poskušala potolažiti s tem, da sem jima rekla, da samo še 'Hvala, ne!' odpojem in pridem tudi jaz. In mi je Ael odgovorila: 'Spet?! Saj si ga že stokrat ta teden!''

Linina objava presenetila