Drew Barrymore z družino

Drew se je prvič po rojstvu hčerke z njo pojavila v javnosti! (Foto: JLP)

 

Potem ko je konec septembra rodila deklico, so Drew Barrymore in njenega moža Willa Kopelmana prvič ujeli na ulicah Los Angelesa. Tokrat je bila z njima tudi mala Olive, ki so jo slavni starši dobro zaščitili pred nadležnimi paparaci. Lupinico, v kateri se je skrivala dvomesečna dojenčica, sta pokrila s potiskano otroško odejico.

Čeprav je igralka za potep po mestu izbrala široka oblačila, je že nekaj tednov po porodu videti naravnost fantastično. Povsem zablestela pa je tudi na predstavitvi novega juice in smoothie bara v Los Angelesu, kamor je prišla podpret svojo prijateljico in lastnico Kimberly Snyder. "Neverjetno je. Kot novopečena mamica živim in občudujem njen program, ker je dober in dosegljiv," je bila ob odprtju navdušena zvezdnica.

Ko je postala mamica, se je Drew odločila, da se bo posvetila predvsem hčerki, medtem ko se s svojim videzom ne bo obremenjevala. Kilogrami, ki jih je pridobila med nosečnostjo, bodo že s časoma izginili, za takšne skrbi bo čas pozneje, pravi uspešna igralka, ki je takoj po rojstvu hčerke medije prosila, naj spoštujejo njeno zasebnost in ji pustijo v miru uživati v tej neizmerni sreči.

Očka pa je postal tudi član nekdanje skupine Bepop. Poglejte si fotografijo prikupnega novorojenčka!

Iz medijev pa se je po rojstvu hčerke povsem umaknila tudi znana Slovenka ...

Svoje mnenje lahko izrazite na naši Facebook strani ali pa se nam samo pridružite s klikom na