Lionel Messi

Lionel Messi in Antonella Roccuzo (Foto: Facebook)


Lionel Messi je danes zvezdnik, ki ga poznajo vsi po svetu. Njegovi slavnostni goli so se zapisali v zgodovino. V medijih se vsak dan pojavljajo njegove fotografije z nogometnega igrišča, oboževalci pa so navdušeni, ko se na Facebooku pojavijo tudi tiste, ki se zagotovo skrivajo v njegovem domačem albumu. Pred časom so tako svet obkrožile fotografije njegovega sina Thiaga, ki ga ima z zaročenko Antonello Roccuzo. Te dni pa vsi pritiskajo gum Všeč pod kolažem iz fotografij slavnega para, mnogi so ga objavili tudi na svojem osebnem profilu. Ne manjka pozitivnih komentarjev v španskem in angleškem jeziku: ''Prečudoviti par! Ljubka sta! Zelo sta čudovita! Iz oči vama sije ljubezen …''

Za vse tiste, ki ne veste – Lionela Messija so fotografi dostikrat, seveda v preteklosti, ujeli v izbrani ženski družbi, pripisovali so mu številne romance, a ostal je zvest dekletu, ki ga je poznal iz svojega rojstnega kraja. Antonella Roccuzo mu je lani povila sina Thiaga in od takrat je njuna sreča še bolj popolna.

Vse več informacij iz zasebnega življenja pa razkriva tudi ...

Messi in Antonella

Oboževalci velikega nogometnega zvezdnika so veseli, ko se v medijih pojavijo njegove fotografije s počitnic. (Foto: tattoopins.com)

 

Svoje mnenje lahko izrazite na naši Facebook strani ali pa se nam samo pridružite s klikom na