Vojvoda in vojvodinja sussekška sta na obisku Avstralije prejela prvo darilo za dojenčka. Generalni guverner Avstralije Peter Cosgrove in njegova soproga Lynn sta jima podarila plišastega kenguruja in par malih škorenjčkov Ugg. "Najino prvo darilo za dojenčka," je navdušena vzkliknila Meghan Markle.

Noseči Meghan ne bo vse dovoljeno
Padajo že prve stave, ali bo fantek ali punčka

Princ Harry je ob prejemu škorenjčkov dejal "mega". "Hvala vam za izjemno toplo dobrodošlico in priložnost, da spoznava toliko zanimivih Avstralcev," je dejal. "Ne morem si predstavljati boljšega kraja za oznanitev novice, da pričakujeva naraščaj - ali fantka ali punčko," je dodal.

Njuno ljubezensko zgodbo si preberite TUKAJ

Na čestitke je Meghan odgovorila: "Najlepša hvala. Zelo sva navdušena." Predvideni datum poroda je spomladi in doslej je dokaj uspešno skrivala nosečnost. Po uradni objavi o veselem pričakovanju pa je očitno konec skrivanja - oblekla je belo oprijeto obleko, v kateri se lepo vidi zaobljeni trebušček.

Še pred objavo o nosečnosti so risarji po pregledu fotografij ljubkega kraljevega para narisali projekcije, kako naj bi bili videti nujni otroci. In ni dvoma, da bodo zelo prisrčni ...