Blue Ivy Carter
Po treh letih zakona sta se svoje prvorojenke razveselila Beyonce in Jay-Z. "Najboljša stvar, ki jo pridobiš s hčerko, je resnična zapuščina. Obožujem vsak trenutek," je razkrila Beyonce.

Finn Davey McDermott
Po težavni nosečnosti sta se Tori Spelling in Dean McDermott razveselila zdravega fantka. Finn se je tako pridružil Liamu, Stelli in mali Hattie. "Takoj, ko sem rodila, sem komaj čakala, da ga končno vzamem v naročje. Ves čas sem si želela samo zdravega otroka," je svojo težko izkušnjo opisala zvezdnica.

Noah Shannon Green
27. septembra je stran od oči javnosti rodila ena najbolj seksi žensk na svetu. Megan Fox in Brian Austin Green sta svojega sina poimenovala Noah Shannon. "Zdrav je, vesel in popoln," je zapisala ponosna mamica na svojem profilu na Facebooku.

Dojenčki leta 2012 - 7

Tori je medijem dovolila, da so pokukali v malčkovo sobo. (Foto: Profimedia)

India Rose Hemsworth
Chris Hemsworth in Elsa Pataky sta o svoji hčerki Indii Rose dejala: "Super je. Dojenčica odlično spi."

Luca Cruz Comrie
Odkar je postala mamica, dnevi prehitro minevajo, je medijem zaupala Hilary Duff, ki ima s hokejistom Mikom Comriejem sina Luca Cruza. "To je res nekaj najboljšega. Tako srečna sem."

Maxwell Drew Johnson
Neznansko srečna pa je v tem letu postala tudi Jessica Simpson, ki je o svoji malčici, ki jo ima z zaročencem Ericom Johnsonom, dejala: "Noro lepa je!" Jessica in Eric sta med tem že oznanila, da bosta zibala tudi prihodnje leto.

Pearl Clementine Osbourne
Po poroki pa sta svojo štručko dobila tudi Jack Osbourne in Lisa Stelly. "Ljudje pripovedujejo, kakšna ljubezen se v trenutku rodi, ko imaš otroka, kar pa je nemogoče razumeti, dokler tega ne doživiš," je medijem zaupal očka Jack.

Samuel Affleck
Svojega prvega sina pa sta se po dveh hčerkah razveselila tudi Jennifer Garner in Ben Affleck. "Zelo se razveseli, ko naju zagleda. Veliko se smeji. Kaj si še lahko želiš?" sta bila navdušena v enem prvih intervjujev po rojstvu.

Penelope Scotland Disick
Slavna družina Kardashian se je v tem letu povečala še za eno članico. Kourtney Kardashian in Scott Disick sta se po sinu Masonu razveselila hčerke. Rojena je nova zvezdnica resničnostnih oddaj.

Rocky James Prinze
Prav magično pa je bilo leto 2012 tudi za Sarah Michelle Gellar in Freddija Prinza Jr., ki si ga bosta zapomnila po rojstvu sina Rockyja. "Charlotte se je zelo razveselila svojega bratca in dejstva, da je zdaj starejša sestrica," sta priznala.

Camden John Lachey
Mirno družinsko življenje pa po novem živita tudi Nick Lachey in Vanessa Minnillo. "Ima očkove oči. Tako radoveden je," je povedala novopečena mamica.

Marlowe Sturridge
V začetku julija je na svet prijokala Marlowe Sturridge. Mamica Sienna Miller je že med nosečnostjo naravnost žarela, nič manj pa ne uživa v vlogi mame.

Maxwell

Jessica Simpson je s fotografijo svoje hčerke navdušila. (Foto: Twitter)

Keeva Jane Denisof
Starejša sestrica je postala tudi Satyana, hčerka Alyson Hannigan in Alexisa Denisofa, ki sta se 23. maja razveselila druge hčerke.

Mabel Ray Willis
Po propadlem zakonu z Demi Moore je Bruce Willis svojo srečo našel v objemu Emme Heming. Parček je novorojenko, ki je ob rojstvu tehtala 4.110 gramov, poimenoval Mabel Ray.

Rosalind Arusha Arkadina Altalune Florence Thurman-Busson
42-letna Uma Thurman in 49-letni Arpad Busson sta 15. julija postala ponosna starša male deklice. Njeno ime je dolgo časa ostalo javnosti neznano. Tretja nosečnost je bila za igralko kar majhno presenečenje, saj otroka s sedanjim partnerjem ni načrtovala.

Olive Barrymore Kopelman
37-letna igralka Drew Barrymore je septembra rodila deklico, ki sta jo z možem Willom Kopelmanom poimenovala Olive Barrymore Kopelman. Parček je svojo hčerko opisal kot zdravo in veselo deklico, ki se je je razveselila cela družina.

Tennessee James Toth
Svojo srečo pa je v zakonu s hollywoodskim agentom Jimom Tothom našla tudi igralka Reese Witherspoon. Reese, ki ima z bivšim možem Ryanom Phillippejem že dva otroka, se je tokrat razveselila še enega sina. "Deacon se veseli bratca, Ava pa komaj čaka, da bo lahko njegova varuška," je medijem zaupal vir blizu igralskega para.

Svojo nosečnost je uspešno kar sedem mesecev skrivala osemkratna dobitnica nagrade grammy Adele, ki je svojemu izbrancu Simonu Koneckiju rodila sina. Njegovo ime zaenkrat ostaja še skrivnost.

To je le nekaj znanih malčkov, ki so ponosno zakorakali v svoje življenje. V letu 2013 pa se nam obeta še nekaj zvezdniških porodov, ki se jih že zelo veselimo.

 

Svoje mnenje lahko izrazite na naši Facebook strani ali pa se nam samo pridružite s klikom na