V ponedeljek, 5. 3. 2018, štarta druga sezona argetinske telenovele Jaz sem Luna. Od ponedeljka do petka, in sicer ob 14.25, jo boste lahko vsi 'lunaticsi' spremljali na POP TV. Zopet bomo v glavni vlogi spremljali Karol Sevilla.

Kdo sploh je prikupna mladenka? Leta 2016 je Karol debitirala na You Tubu in z enim samim videom je dobila kar en milijon naročnikov. Njen singl Sonreir y Amar je iz dneva v dan postajal vse bolj priljubljen, zahvaljujoč tudi številnim koncertom in šovom v Argentini ter Braziliji, na katerih jo je vedno spremljala mama. Leto 2017 je začela s 3 milijoni naročnikov in drugo top sezono mladinske serije Jaz sem Luna.

Njen uspeh in talent temeljita na trdem delu in učenju v igralski šoli Televise. Igralske čevlje je Karol obula že pri šestih letih ter se najprej podala v oglaševalske vode. Igrala je v številnih telenovelah, glavna vloga, ki ji je več kot pisana na kožo, pa ji je bila dodeljena, ko je začela kotalkati kot Luna Valente v seriji Jaz sem Luna.

V prvi sezoni Luna Valente uživa življenje na kotalkah. Kot vsako dekle njene starosti živi s svojo družino, hodi v šolo in ima veliko prijateljev. Ima tudi službo kot natakarica v restavraciji s hitro hrano. Luna v prostem času kotalka ob morju in posluša glasbo prijatelja Simona. Življenje se ji spremeni, ko se mora z družino preseliti v Buenos Aires. Privaditi se bo morala na nove prijatelje in novo prestižno šolo.

Jaz sem Luna

(Foto: POP TV)

Kaj nas čaka v drugi sezoni? Počitnic je konec in učenci se vrnejo domov. Vse izmed njih čakajo velike spremembe. Spoznali bodo nove prijatelje in nova čustva ter se naučili spopadati z njimi. Luna nestrpno pričakuje Matteovo vrnitev, on pa se vrne povsem spremenjen. Nihče ne ve, kaj skriva. Luna je pripravljena storiti vse, da bi prišla resnici do dna.

Vsi oboževalci telenovele bodo prišli na svoj račun tudi 3. aprila v Areni Stožice. Priljubljeni junaki se bodo tako ustavili med svetovno turnejo tudi pri nas. Komaj čakamo! Jupiii, mi bomo v prvi vrsti, kaj pa vi?!