Kaj takšnega nihče ne bi pričakoval od duhovnika. Posnetek prikazuje krst dojenčka, kateremu očitno ni prijetno. To izkazuje z jokom, ki je za tako majhne otroke povsem običajen, toda to je duhovnika preveč vznemirilo. Šel je tako daleč, da je dojenčka z levo roko udaril po obrazu. Verjetno je pričakoval, da bo zanj to prevelik šok in bo v hipu prenehal jokati. Starši so bili presenečeni, zato so dojenčka povlekli nazaj in stopili korak stran od duhovnika.

Raziskovalci so ugotovili, da starši zelo pogosto tepejo otroke in da jih večina tega dejanja ne prizna. Dokazali so tudi, da s tepežem ne rešite težave, saj se otrok po 10 minutah začne vesti enako.

Kje in kdaj je nastal posnetek, ni znano, obred pa poteka v francoskem jeziku. Vsi, ki so videli posnetek, so zgroženi. Niti predstavljati si ne morejo - če si kaj takega privošči pred kamero, kaj šele počne, ko fotoaparatov ter kamer ni in je sam z otrokom. 

Je klofuta primerna oblika vzgoje otrok? Ali bi morali biti starši, ki svoje otroke klofutajo, kaznovani? Kje je meja? Kdaj je klofuta vzgojna in kdaj je nasilje nad otrokom? Ali starši sploh še znamo vzgajati svoje otroke?

Negativni vplivi šeškanja trajajo dlje, kot si lahko sploh zamislite. Čeprav se kar 70 odstotkov staršev strinja, da je šeškanje sprejemljiva oblika kaznovanja, nova študija dokazuje, da je šeškanje grozno.