dominvrt

Družinski prijatelj se je razgovoril

NOVICE
0
12.09.2016, 8:10

Družinski prijatelj je medijem zaupal, da si Kate Middleton in princ William srčno želita še tretjega otroka in da bi bila nova nosečnost na kraljevem dvoru odlično darilo za božič.

Družinski prijatelj se je razgovoril

Kate Middleton
Kate Middleton/ FOTO: AP

 

34-letna Kate Middleton in enako star princ William sta po mnenju družinskega prijatelja pripravljena na novega družinskega člana. US Weekly navaja njegovo izjavo: ''Ne bi me presenetilo, če bi zanosila do božiča.'' To bi bilo pravo božično darilo in triletni princ George ter 16 mesecev stara princesa Charlottebi bila zagotovo navdušena, če bi dobila še enega člana za igranje.

Ni skrivnost, da si vojvodinja in princ želita velike družine, toda mnogi menijo, da bi se njuni načrti v primeru ponovne nosečnosti spremenili. Recimo sedaj imata za leto 2017 že vnaprej načrtovana potovanja. Če se spomnimo, se tudi Kate, ko je pod srcem nosila princa Georgea in kasneje princeso Charlotte, ni počutila dobro, imela je napreč hiperemezo.

Seveda pa oboževalci kraljeve družine nestrpno čakajo na veselo novico o tretjem otroku, ker govorice o tem nikakor ne potihnejo.

Zakaj sta Charlotte in George oblečena, kot bi bili leta 1940?!
 

Komentarji (0)

Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. S klikom na gumb Spletno oko prijavite komentar, za katerega menite, da vsebuje sovražni govor.

Erasmus te lahko pripelje tudi na Guardian
Novi posnetki: Ronaldo med slavjem Ajaxa žalil ...
Željko Joksimović: Všeč mi je, ker provocira
Odločiti se je moral v eni minuti, domov je ...
Ana Praznik razkriva prav posebno zgodbo
Vsi načini barvanja pirhov
Manja, 28: Imel je bazo žensk, ki so se prodajale ...
Top ideja za aktiven izlet v osrednji Sloveniji
Luksuzne počitnice za znano družino
Kaj storiti, če v reži bankomata najdete denar?
Strokovnjakinja vrtičkarjem začetnikom svetuje: ...
Če znate to, se bodo delodajalci 'tepli' za vas