dominvrt

Ganljiva družinska srečanja na Kmetiji

NOVICE
0
03.12.2018, 7:10

Tekmovalci, ki so na Kmetiji zdržali vseh deset tednov, so v teh dneh slabo voljo in zmerljivke zamenjali z nasmehi in solzami sreče. Obiskali so jih namreč najbližji, ki so jim vlili nove moči, Anna pa je dobila pismo.

Ganljiva družinska srečanja na Kmetiji

Da ta teden na Kmetiji ne bo tak kot prejšnji, se je pokazalo že v ponedeljek, ko je kot prvi obisk dočakal Franko Bajc. Na posestvu sta ga obiskala oče in brat – obema je ime Niko – in nekaj ur preživela s Frankom; brat se je z Aneto celo preizkusil v molži krave, a je ugotovil, da to opravilo ni najlažje. "Molža nama gre! Na začetku sva se malo iskala, potem pa sva se ulovila," je molžo z Aneto opisal Niko. "To, da sem videl brata in očeta, mi največ pomeni. Važno, da je doma vse v redu. To, da sta prišla in sta bila vesela, je neprecenljivo," je dan povzel nasmejani Franko.

Prvi je obisk očeta in brata dočakal Franko.
Prvi je obisk očeta in brata dočakal Franko./ FOTO: POP TV

Naslednji dan je obisk prvi dobil Alexander Bakharev, in sicer ga je iz daljnega Vietnama, kjer trenutno živi, obiskal prijatelj Gregor. "Dostikrat mi je v življenju pomagal, zlat človek je. 50 evrov sem imel v žepu, ko sem se preselil v Ljubljano, pa mi je finančno pomagal, čeprav me je poznal manj kot mesec dni," je Alexander pohvalil Gregorja, ki je Sabino učil tudi vietnamščine. "Na živce mi gredo skoraj vsi, priznam," je prijatelju zaupal Alexander, ki je dodal, da mu je dal obisk potrebno motivacijo, da pride do finala.

Gregor je za obisk pripotoval iz Vietnama.
Gregor je za obisk pripotoval iz Vietnama./ FOTO: POP TV

Posebej pestro je bilo pri Niku Trilerju. Obiskala ga je mama Gordana, ki je na Kmetiji tudi prespala. "Nisem tipična mama. Midva hodiva skupaj žurat, njegovi prijatelji me povabijo zraven. V prvi vrsti sva prijatelja, zaupava si in o drug drugem veva vse. Šele nato sem mama, in to mejo pozna tudi Nik," je zaupala Gordana. Njeno mejo je spoznala tudi Aneta, saj je Gordani hitro prišlo na uho, da naj bi se med njo in Nikom nekaj pletlo, kar ji ni bilo všeč. "Sem slišala, da te zunaj nekdo čaka," je neposredno dejala Aneti, a je Aneta to zanikala.

Gordana je obiskala sina Nika, a si je vzela čas tudi za 'bodočo snaho' Aneto.
Gordana je obiskala sina Nika, a si je vzela čas tudi za 'bodočo snaho' Aneto./ FOTO: POP TV

Ganjen nad obiskom očeta je bil tudi Denis Toplak, ki mu je bilo žal, da je zaradi vstopa na Kmetijo zamudil očetov 60. rojstni dan in njegovo poroko. Poleg očeta je dobil še obisk polsestre in bratove partnerice ter malega nečaka, ki mu je pokazal tudi kozje mladičke in kokoši ter tako pokazal svojo ranljivejšo plat. "Sabina ni ravno močna nasprotnica, se je spomnim od lani, predvsem je jezikava. Ampak nikoli ne veš. Tudi v prejšnji Kmetiji ga je enkrat skoraj premagala ženska," je pred Denisovim bojem s Sabino njegovo tekmico ocenil oče

Denis se je z nečakom odlično znašel.
Denis se je z nečakom odlično znašel./ FOTO: POP TV

Svoja otroka je ves teden nestrpno pričakovala Aneta Andollini, ki je hčerko Tio in sina Lejsa dočakala v četrtek. "Ta trenutek je bil zelo daleč, daleč, daleč in tudi zdaj, ko sem čakala na svoje obiske, me je čakanje ubijalo. A ko to dočakaš, je še toliko večji užitek," je dejala takoj po snidenju in dodala, da so bile vse solze vredne tega trenutka.

Aneta je ves teden nestrpno pričakovala trenutek, ko bo svoja otroka stisnila v objem.
Aneta je ves teden nestrpno pričakovala trenutek, ko bo svoja otroka stisnila v objem./ FOTO: POP TV

Kot zadnja je obiske dočakala Sabina Mlakar, ki si je sina želela videti že dan prej, saj je praznoval rojstni dan. Ko so na dvorišče stopili sinova Edis in Sanel ter njena vnukinja, Sabina ni mogla zadrževati solz in je nemudoma stekla v njihov objem. "Zdaj sem res srečna. Ko sem jih zagledala, sem začela kričati, sploh nisem mogla "verjeti, da so res prišli,’ je dejala Sabina, ki svojih najbližjih ni spustila z objema.

Sabina je ob prihodu sinov in vnukinje planila v neutolažljiv jok.
Sabina je ob prihodu sinov in vnukinje planila v neutolažljiv jok./ FOTO: POP TV

Edina, ki obiska ni dobila, pa je Anna Paynich. Pred areno jo je pričakalo mamino pismo, kar pa je Anno le še dodatno užalostilo. "Meni je to praktično nemogoče. Toliko ljudi imam, ki jim ves čas dajem brezpogojno. Zdaj, ko bi pa lahko kdo prišel in me podprl, pa ni nikogar. To je neverjetno," je dejala v solzah in dodala, da bi ji bilo lažje, če pisma sploh ne bi dobila. "Tako bi imela vsaj neko uteho. Zdaj ko sem prebrala pismo, mi je hujše. Srce me boli. Največ na svetu bi mi pomenilo, da bi lahko hčer stisnila k sebi. Sploh ne rabi govoriti, medve se sporazumeva telepatsko. Potrebujem pa njeno energijo, njen objem. Nihče me ne zna objeti tako," je bila neutolažljiva.

Anna je namesto obiska dobila pismo, kar jo je le še dodatno potrlo.
Anna je namesto obiska dobila pismo, kar jo je le še dodatno potrlo./ FOTO: POP TV

Zamujene epizode Kmetije vas čakajo na VOYO, ne zamudite pa napetega dogajanja finalnega tedna Kmetije od ponedeljka do četrtka ob 21.00 in v petek ob 20.00 na POP TV.

Komentarji (0)

Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. S klikom na gumb Spletno oko prijavite komentar, za katerega menite, da vsebuje sovražni govor.

'Otrok, ki živi v meni, je nepotešen, zmeraj ...
Kopitar odločen: Zadovoljni bomo le z vrnitvijo ...
Vodičarjev 'izgubljeni' čevelj: Tudi to se zgodi
Vodičarjev 'izgubljeni' čevelj: Tudi to se zgodi
Koliko pirhov lahko zaužijemo?
Nasveti za preprečevanje želodčnih težav med ...
To je krona, ki jo bo nosila, ko postane kraljica
Lepa Eminemova hčerka vse bolj stopa iz sence ...
8.845 evrov, če bo otrok rojen na točno določen ...
Pri 20 letih je imela ogromen dolg, danes je ena ...
Predstavljamo vam najlepše velikonočne pogrinjke
Kaj lahko pričakujete od otroka prva tri leta?