Roka

''Mame si vsak dan prizadevajo svojim družinam ponujati le najboljše.'' (Foto: Profimedia)


Kdo so dobrosrčne mamice?

To so mamice, ki so zmagovalke natečaja Mame potrjujejo. Prva 'misija', na kateri se je srečalo 18 mamic iz Slovenije, Hrvaške, Srbije, Bosne in Hercegovine, Makedonije ter Kosova, je bilo preverjanje in potrditev Argetine kakovosti. Mame je skupna izkušnja povezala in med njimi stkala tesne stike, zato so se z veseljem odzvale na pobudo, da vse skupaj nadgradijo z dobrodelno noto. Vsaka izmed mam je temeljito razmislila in na koncu predlagala humanitarno organizacijo, ki si prizadeva za boljšo prihodnost žensk, družin ali otrok. Tako so bile v vsaki izmed šestih držav izbrane po tri človekoljubne organizacije. V Sloveniji se tako za donacijo potegujejo društvo za pomoč trpečim in bolnim – Rdeči noski, ustanova – Fundacija za pomoč otrokom in društvo cerebralne paralize Sonček Celje.

Argeta dobrodelnost

Svojo podporo določeni humanitarni organizaciji lahko izrazite tudi vi. (Foto: Arhiv naročnika)

''Mame si vsak dan prizadevajo svojim družinam ponujati le najboljše. Zakaj torej Argetinim mamam ne bi ponudili priložnosti, da nam pomagajo pri dobrodelnosti, smo razmišljali v Drogi Kolinski. Na ta način nismo le izpolnili naše zaveze in odgovornosti do družbe, temveč tudi izpostavili problematike, s katerimi se dandanes srečujejo matere in njihovi otroci v celotni regiji,'' je pobudo pojasnil Enzo Smrekar, član uprave Droge Kolinske d. d.

Brezmejna dobrodelnost

Podjetje bo tako humanitarnim organizacijam iz šestih držav podarilo 18.000 evrov, od tega kar 3.000 evrov izbrani slovenski. Več o predlaganih organizacijah lahko izveste na Facebooku Argeta Slovenija. Svojo podporo lahko izrazite tudi vi, tako da glasujete. Že danes storite nekaj dobrega in pomagajte odločiti, v katere roke bo šla donacija. Glasovanje traja od 3. 10. 2013 do 31. 10. 2013.