Diane Kruger

(Foto: Profimedia)

42-letna Diane Kruger pričakuje otroka, kar je neimenovani vir potrdil že medijem maja. To so tudi sklepali, kajti na prireditvah ni pila alkoholnih pijač, prav tako pa je ob posebnih priložnostih nosila ohlapna oblačila. Čeprav je bilo mogoče videti, da nosečnost skriva, je sedaj ne more več. Paparaci so jo v objektiv ujeli v ponedeljek, in sicer v povsem vsakdanjih oblačilih, svetlo modri daljši srajčni obleki. Predvideni datum poroda zvezdnice še vedno ostaja skrivnost.

Še ena znana nosečnica je te dni videti čudovito. 

Za Normana Reedusa bo to drugi otrok, po poročanju tujih medijev že ima 18-letnega Mingusa Luciena, ki mu ga je rodila Helena Chruistensen.

Čeprav marsikatera zvezdnica na začetku želi zadržati nosečnost zase, tega dolgo ne more prikrivati. Sicer ne obstaja točno določen čas, ko bo nosečniški trebušček viden. Nekaterim se fizični znaki nosečnosti poznajo šele v drugem trimesečju, nekaterim že v prvem. Mnogim ženskam napihnjenost in zadrževanje vode povzročijo, da je trebušček že opazen po enem tednu nosečnosti. Po navadi prvorodkam začne rasti trebušček med 12. in 16. tednom nosečnosti. Strokovnjaki pojasnjujejo: če se trebušček poveča že prej, gre za napihnjenost. Včasih pa je nagnjena maternica navznoter in začne trebušček rasti kasneje. 

Kako čudovit posnetek je nastal v porodnišnici, v kateri je rodila Doris Pinčić Rogoznica!