dominvrt

Detajl, ki so ga vsi spregledali

NOVICE
0
06.05.2018, 21:38

Javnost je ganila fotografija princese Charlotte, ki poljublja princa Louisa. Posneta je bila 2. maja, ko je princesa praznovala tretji rojstni dan. Na fotografiji je manjkal princ George, toda pravzaprav je bil na nek način prisoten …

Detajl, ki so ga vsi spregledali

Louis Arthur Charles, Charlotte
Louis Arthur Charles, Charlotte/ FOTO: Profimedia

Na najnovejši fotografiji, ki jo je objavila kensingtonska palača, ni bilo princa Georgea, ampak sta bila na njej le princesa Charlotte in princ Louis. Marsikdo je spregledal, da na nek način je bil princ George prisoten. Princesa Charlotte je namreč nosila njegovo modro jopico.

V javnost pa je prišla še ena zelo posebna fotografija!

Princ George je jopico nosil leta 2016, ko je v javnost prišla fotografija kraljice Elizabeth in njenih sedem vnukov in pravnukov. Posnela jo je fotografinja Annie Leibovitz, ki je obeležila kraljičin 90. rojstni dan.

''Ne bi mogli biti srečnejši, ker princesa Charlotte nosi isto jopico, kot jo je nosil princ George,''je povedala Ana Perez.

Kraljica Anglije Elizabetha je imela zabavo za 92. rojstni dan v Royal Albert Hallu. Ob tej priložnosti ji je 69-letni sin princ Charles rekel: ''Vaše visočanstvo, mami.'' Kako se je na to odzvala Elizabetha, ki si je pred 66. leti poveznila krono na glavo?

Komentarji (0)

Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. S klikom na gumb Spletno oko prijavite komentar, za katerega menite, da vsebuje sovražni govor.

Tošić ne bo ob sumljivo premoženje: obdržal bo ...
Neupravičeni 'vsiljivec' z Old Trafforda dvignil ...
Nenavadna družina: mačka posvojila veveričje ...
Gašper: Vildiane ne smemo obsojati
Ko gredo stvari hudo narobe
Recept, ki bo navdušil ljubitelje krompirja!
Zala in Gašper bosta v Izraelu presenetila s ...
Okrutni bivši: če se ne bi vrnila, bi bila morda ...
Fotografija njunega otroka na Instagramu?
Jo imate tudi vi? Zaslužite lahko 80.000 evrov!
Prednosti vrtnarjenja v visokih in dvignjenih ...
Poskrbite zase še pravočasno!