Ashton Kutcher in Demi Moore

(Foto: celebuzz.com)

 

Ko je slavna igralka prekinila svoje razmerje s 15 let mlajšim igralcem, se ji je sesul svet. Pri iskanju nove sreče je šla celo tako daleč, da redno obiskuje terapevtko v Mehiki.

Po poročanju Business Standarda, naj bi jo ti obiski stali celo premoženje, zato si igralka zdaj želi, da bi se gospa preselila v Los Angeles, kjer bi ji bila lahko vsak dan na voljo. "Demi je obupana in si na vsak način želi spet okusiti srečo. V Mehiki obiskuje terapevtko, ki ji pomaga celiti strto srce in pozabiti grenko izkušnjo," je za omenjen medij razkril vir blizu igralke.

Ashton Kutcher je medtem svojo srečo že našel v objemu igralke Mile Kunis, ki naj bi bila po zadnjih namigovanjih celo noseča z njim. No, še preden se dokončno posveti novi izbranki, bo moral še kar nekaj stvari urediti s svojo nekdanjo ženo. Demi Moore in Ashton Kutcher uradno vloge za ločitev še nista vložila. Po mnenju nekaterih to sploh ne bo potrebno, saj sta si večno zvestobo menda obljubila samo v duhu kabale leta 2005, ko je bil med svati na poroki tudi Demijin nekdanji mož Bruce Willis, s katerim ima tri hčerke.

Čeprav bi se izkazalo, da Ashton in Demi uradno res nista bila nikoli poročena, sta živela v zunajzakonski skupnosti. Po razhodu sta se torej dolžna sporazumeti o delitvi premoženja, sicer pa lahko to v njunem imenu uredijo tudi odvetniki. 49-letna igralka naj bi si želela del Ashtonove nepremičnine v Los Angelesu.

 Lepotičko Milo so pred časom morali celo reševati!

Novo srečo pa je po ločitvi od Demi našel tudi Bruce!

Mila Kunis in Ashton Kutcher

(Foto: X17 Agency)

Svoje mnenje lahko izrazite na naši Facebook strani ali pa se nam samo pridružite s klikom na