Sedemletna Leah Rose in Ava Marie Clements sta pri sedmih letih skoraj čez noč postali zvezdnici družbenih omrežij. Enojajčni dvojčici spremlja na Instagramu več kot 450.000 ljudi z vsega sveta. Ko je mama Jaqi začela objavljati njune fotografije, so se vsuli številni komentarji, da sta absolutno lepi in resnično prekrasni. Nekateri so ju opisali kot najlepši deklici na svetu.

Profesionalci se prav tako strinjajo in rezultat je ta, da sta že podpisali pogodbo z dvema manekenskima agencijama. Od takrat sta postali obraza številnih kampanj za otroška oblačila, pojavili sta se na naslovnicah revij, pravijo celo, da sta imeli v enem tednu kar šest različnih služb.

Kljub vsemu pa dekleti počneta tudi to, kar ju najbolj veseli. Mama ju je vprašala, če želita pozirati, poleg tega, da še naprej obiskujeta plesni in plavalni tečaj. Dekleti sta bili navdušeni, od veselja sta skakali gor in dol in sta komaj čakali, da začneta. "Radi plešeta pred publiko, katerokoli publiko. Radi sta v središču pozornosti,'' je dejala Jaqi. Dodala je celo, da je vedela, da je pravi čas, da dekleti vpiše v manekensko agencijo, ko sta bili stari sedem let, in sicer 7. 7. 2017.

Anastasiya Knyazeva iz Rusije je stara pet let in ima več kot 300.000 sledilcev na Instagramu. Ukvarja se z manekenstvom, postala pa je popularna zaradi prelepih modrih oči. Razglasili so jo za najlepšo na svetu.