Frankie Munitz, vsem dobro znan iz serije Glavca, je priznal, da se ne spomni snemanja serije. ''Na žalost se ne spomnim skoraj ničesar glede Glavce, kot da to nisem bil jaz,'' je priznal in dodal, da je imel leta 2009 avtomobilsko nesrečo, pri kateri si je zlomil hrbtenico. Od leta 2012 je imel več možganskih kapi.

Zvezdnik je povedal, da je njegovo stanje nepredvidljivo in ima lahko mini možgansko kap tudi do štirikrat tedensko, lahko pa samo enkrat letno. Zakaj se mu to dogaja, po številnih pregledih nevrologov in drugih strokovnjakov odgovora nima. Sprejel je takšno stanje in poskuša biti srečen.

''Vse, kar sem do zdaj naredil, je to, kar sem želel storiti, in srečen sem.'' Zaplesal je tudi v oddaji Ples z zvezdami in zanj je njegovo življenje popolno.

Mason Wilson Gamble je širni javnosti znan po vlogi nagajivega Dennisa Mitchella iz filma Denis Pokora. Za vlogo, ki mu je spremenila življenje, je bil izbran med 20 tisoč prijavljenimi otroki, in čeprav še vedno ostaja v filmski industriji, bi ga danes redkokdo lahko povezal z omenjeno vlogo.