Nina Morić se je rodila 22. julija 1976 Mirku in Vranki v Zagrebu, v naselju Špansko. Otroštvo je preživela v igri s sestro Tino.

Preden se je sprehodila po svetovnih modnih brveh, je študirala pravo. 182 centimetrov velika lepotica se je pri 19 letih pojavila v videospotu Tonyja Cetinskega Moje telo. Leto kasneje se je potegovala za laskavi naslov Elite Look of the Year in komisijo je prepričala ter osvojila drugo mesto. Marsikdo pa se je spomni iz videospota Livin' La Vida Loca, ki ga je posnela skupaj z Rickyjem Martinom.

Poročena je bila dvakrat, v zakonu s Fabriziom Corono je rodila sina Carlosa. Njun zakon je po 13 letih razpadel. Ko so ga po dveh letih izpustili iz zapora, je bila presrečna, ker je sin Carlos spet imel očeta. Čeprav se ves čas prepirata, odkar sta se ločila, sta zakopala bojno sekiro. ''Moj sin potrebuje očeta, ne menedžerja. Služiti na račun svojega sina je sramota. Kaj ga ne moreš imeti samo rad in ga zaščititi,'' je dejala Nina za italijanske medije, ko je Fabrizio Carlosu odprl Instagram profil. Nina ga je uspela izbrisati. Med burno bitko za skrbništvo nad sinom si je Nina po poročanju nekaterih medijev poskušala vzeti življenje, ker je milansko sodišče nameravalo Carlosa začasno dodeliti Fabrizijevemu starejšemu bratu Francescu. Nina je nezgodo opisala kot težave s krvnim pritiskom.

Poglejte, kakšen je danes Jason James Richter iz filma Free Willy!