To pa so tudi trenutki, ki jih v življenju najbolj ceni, je povedala Kate Middleton. Pred dnevi je napisala čustveno pismo, v katerem opisuje, kako ceni preproste trenutke starševstva, kot je igranje z otroki v vrtu.

Zakaj je Kate tako hitro zapustila porodnišnico?

William in Kate s princem

Kate Middleton je pred točno mesecem dni povila tretjega otroka. (Foto: Profimedia)

Kate se redno posveča številnim dobrodelnim organizacijam, ena izmed njih pa je otroški hospic in prav njim je namenila čustveno pismo. Pismo spodaj objavljamo v celoti.

Ta detajl ste pri princu Louisu spregledali!

Princ in princesa

Princ George bo julija dopolnil pet let, princesa Charlotte pa jij je ta mesec dopolnila tri. (Foto: AP)

Kot predstavnica otroškega hospica East Anglia v tem tednu, ko obeležujemo otroške hospice nasploh, slavim izjemno in požrtvovalno podporo, ki jo britanskim otrokom nudijo otroški hospici in organizacije s paliativno oskrbo.

Razkrivamo resnico o varuški Kate Middleton

Vse te organizacije predstavljajo rešilno bilko otrokom in družinam, ki se spopadajo z nepredstavljivim. Letošnje leto obeležujemo teden otroških hospicev s sloganom 'Življenje je kratko' in ob tem se me je močno dotaknilo dejstvo, da mladi z vsemi nami delijo, kaj jim je v življenju najpomembnejše in nas s tem opominjajo, kako je čas dragocen za prav vsakega posameznika.

Kate in princ William sta prekinila kraljevo tradicijo! Bosta šla korak dlje?

Z obeleženjem takšnega tedna lahko pomagamo pri širjenju veselja in pozitive po celotni Veliki Britaniji, s tem pa bomo širili tudi pogum, da vsi iz vsakega trenutka iztisnemo največ.

Princ Louis je dobil najlepše darilo iz Slovenije. 

Kvalitetno preživljanje časa z družino je tako pomemben del družinskega življenja in kot mami mi prav to predstavlja tisto, kar najbolj cenim: preprosti trenutki z družino, ko se vsi skupaj igramo.

Upam, da se mi boste pridružili pri podpori otroških hospicev. Skupaj jim lahko pomagamo, s tem pa pomagamo tudi bolnim otrokom in njihovim družinam do več dragocenih trenutkov.

Napaka, ki jo je opazil malokdo!