So I had my first session with a PT today and the first thing she said to me was "Obviously you want to get back to your...

Posted by Mel Rymill on Thursday, 19 November 2015

 

Mel Rymill je pod fotografijo napisala, da je po porodu odšla k trenerju in po prvem treningu, verjetno tudi zadnjem, se je besna vrnila domov. ''Prva stvar, ki mi jo je fitnes trenerka rekla, je bila: 'Očitno je, da se želiš vrniti na težo, ki si jo imela pred nosečnostjo.' To ni bilo vprašanje, to je bila izjava,'' je napisala Mel in dodala, da je njen cilj, da si povrne moči in vzdržljivost po težki nosečnosti.

''Ne skrbi me to, kako je moje telo videti, ampak kako funkcionira,'' je poudarila Mel, ki je pred nosečnostjo profesionalno rolala. ''Rada sem aktivna in rada sem ponosna na svoje telo, ampak po porodu sem začutila, da potrebujem usmeritev in motivacijo, da znova postanem močna,'' je povedala mamica.

Ta dogodek v telovadnici jo je zelo razburil, ker je bilo njeni trenerki le do videza in ne zdravja, zato je na Facebooku objavila fotografijo, na kateri ima na sebi nedrček za dojenje in 'babičine' spodnje hlače.

''Nihče se ne počuti 100-odstotno udobno v svoji koži. Nenehno 'označevanje' ljudi in pričakovanja glede videza škodijo ljudem. To, o čemer bi morali skrbeti, je, ali jem ljudem dobro, in ne, kako so videti,'' je zapisala.

FOTO: Znane Slovenke – s Photoshopom in brez njega