Pink in Carey Hart na American Music Awards

Pink že spoznava lepote materinstva. (Foto: X17ONLINE.COM )

Novopečena mamica Pink je pred kratkim na svoji spletni strani objavila pismo, v katerem je svojim oboževalkam in oboževalcem razkrila, kako zelo je zaljubljena v svojo prvorojenko Willow. "Presrečni smo. Ljubezen naju je povsem prevzela," je zapisala. Pink in njen mož Carey Hart sta starša postala 2. junija.

Bo pela uspavanke?

"Hvala za vse dobre želje, ki ste nama jih namenili v tem novem življenjskem obdobju, oboževalci in prijatelji po svetu! Končno sem odkrila resnični pomen ljubezni." 31-letnica se vseeno še ni povsem raznežila. "Brez skrbi, ne bom posnela albuma, polnega preveč čustvenih uspavank," je zapisala. "Vsaj ne še."

Pink je v pismu tudi razložila, zakaj sta se z možem odločila prodati prve fotografije svoje deklice. "Zaradi neprimernih, presenetljivo napadalnih in nevarnih načinov, na katere so paparaci pripravljeni priti do 'prvega posnetka' najine hčere – zalezovali so nas, nas lovili z avtomobili in ves dan in noč sedeli pred našim domom, sva se kot novopečena starša s Careyjem odločila, da bova prodala zasebne fotografije svoje Willow in denar podarila v dobrodelne namene."

Pevka je pismo končala s humorjem, in sicer z besedami, da "dojenčkov kakec v resnici ni tako grozen, kot vsi mislite. Careyja je že 'pokakala' in še vedno diha. Ahhhh ..., kaj ni ljubezen veličastna?"

Oglejte si še, kako ljubka je njuna prvorojenka.