Meghan Markle navdušuje s svojim izbranim modnim okusom. Vedno znova lahko občudujemo njene prefinjene večerne toalete, a dejstvo je, da ne razočara niti z izborom oblačil za bolj sproščene dogodke, ki se odvijajo čez dan. Tudi v prvih mesecih nosečnosti ji, ne glede na kakšen dodaten centimeter okoli trebuščka, uspe prilagoditi izbor oblek v izredno domišljeno celoto. 

Nas je še posebej prepričala v elegantni dnevni ediciji, sestavljeni iz precej klasičnih modnih kosov in nevpadljivih barvnih odtenkov. Morda se kakšen od njih skriva tudi v vaši omari.

V nasprotnem primeru si svojega lahko priskrbite kar takoj. Danes je namreč pravi dan, ko si lahko privoščite vse, saj so v spletni trgovini Asos na črni petek pripravili nora znižanja!

Meghan sicer prisega na dnevni videz, ki ga lahko zelo dobro v celoti izkoristite za nošenje v službo ali na kakšen pomembnejši sestanek. Ker so posamezni kosi ravno prav nevtralni, pa se odlično obnesejo tudi za kombiniranje.

Krilo v odtenku smaragdno zelene se poleg belih, bež in rjavih tonov poda tudi na klasično črno ali h kakšnemu izbranemu oranžnemu odtenku. Ta je sicer najbolj primeren pomladni ali poletni izbor. 

Meghan končno pokazala trebušček! 

Meghan Markle stil

(Foto: ASOS)

Meghan Markle stil

(Foto: ASOS)

Meghan Markle stil

(Foto: ASOS)

Tudi plašč, ki ga nosi vojvodinja Sussekška, lahko nosimo tako spomladi kot v jeseni. Mogoče ga je kombinirati tako s krili kot hlačami, za kakšen večerni izhod pa se poda tudi k izbrani romantični obleki. Za to sicer svetujemo, da ni daljša od samega plaščka.  

Meghan Markle stil

(Foto: ASOS)

Meghan Markle stil

(Foto: ASOS)

Obvezni dodatki so čevlji in torbica v čokoladnorjavem odtenku, le da smo mi za vas poiskali malo večjo in hkrati bolj uporabno tudi za v službo. Klasične salonarje s peto v malo bolj mrzlih dneh lahko nadomestite tudi s škornji. 

Meghan Markle stil

(Foto: ASOS)

Meghan Markle stil

(Foto: ASOS)

To bosta s hčerko preprosto želeli imeti!