dominvrt

Vse hrepenijo po resničnem in ne Photoshop pravljici

NOVICE
1
16.05.2019, 13:16

Bethanie Garcia je mama in blogerka iz Arizone, ki je na Instagramu The Garcia Diaries objavila izjemno posebno fotogarfijo štirih prijateljic. Pospremila jo je z močnimi besedami, da so resnične ženske tako prekomerno težke kot tudi vitke.

Vse hrepenijo po resničnem in ne Photoshop pravljici

Vse štiri so bile prijateljice na svetovnem spletu približno eno leto in potem so se srečale v živo ter dobile idejo za tako prekrasno fotografijo.

Poglejte celo fotografijo brez Photoshopa
Preberi še:
Poglejte celo fotografijo brez Photoshopa

Bethanie Garcia se je razgovorila za Scarymommy, da je po rojstvu štirih otrok (ki so stari manj kot pet let) njeno telo šlo skozi številne spremembe zadnjih šest let. ''Pet nosečnosti, en splav, prezgodnji porod, meningitis, operacija žolčnika, štirje vaginalni porodi. Kako sprejeti svoje telo, je bil zame ogromen proces in še vedno sem na poti, da vzljubim svoje telo.''Sama trdi, da ji je veliko pomagal blog, saj je tako s pisanjem dobila publiko, ki stoji ob strani ženskam in mamam. ''Veliko žensk hrepeni po resničnih telesih in resničnem življenju in ne po Photoshop pravljicah – to mi je bila inspiracija, da sem začela deliti fotografije o pozitivnem pristopu do telesa.''

Za prikaz vsebine je potrebno omogočite piškotke družbenih omrežij.
Omogoči piškotke

Meg Boggs, ki je tudi na fotografiji, je ustvarila 'hashtag' #This_Is_Postpartum z namenom, da pokaže, kako različno je lahko poporodno obdobje za vsako žensko. Prosila je še Bethanie, Desiree Fortin in Katie Crenshaw, da z njo sodelujejo pri tem projektu. Upa, da bodo fotografije videle tiste ženske, ki v medijih ne vidijo takšnih teles, kot jih imajo same.

Kaj dejansko lahko ženske, novopečene mame, pričakujejo po porodu, smo obširneje predstavili v spodnjem članku. Izvedeli boste, kakšno je v resnici telo po devetih mesecih in s kakšnimi težavami, ki so povsem normalne, se lahko srečate. 

Kaj pravijo na videz Meghan Markle po porodu?
Preberi še:
Kaj pravijo na videz Meghan Markle po porodu?

Med sorodnimi članki pa si preberite zgodbe številnih žensk, ki so ponosne na svoje telo. 

Komentarji (1)

Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. S klikom na gumb Spletno oko prijavite komentar, za katerega menite, da vsebuje sovražni govor.

awontuwej
16.05.2019, 20:20:19
+3
Okusi so sicer različni ampak ravno estetska ta fotka pa res ni. Očitno je to novi trend nekakšne šok terapije s slikami. Bolj kot so stvari ekstremne, večji učinek dosežejo.
Varnostnik pri potniku spregledal simulirano ...
Polanc priznal: Rogličeva rožnata majica mi je ...
Preobrat je sodnikom vzel sapo, odneslo je Klemna ...
Preobrat je sodnikom vzel sapo, odneslo je Klemna ...
7 dejavnikov, ki močno pripomorejo k razvoju raka
To je nekaj najboljšega!
Nečakinja princese Diane ima 32 let starejšega ...
Vedno drzna: seksi teniška igralka, ki rad izziva
Tukaj se rodi približno tri milijone otrok na leto
Takšne plače imajo v gostinstvu
Tanja Ribič: ''Mislite, da je to svoboda?''
Odlična izbira za vse priložnosti