Angelina Jolie z otroki

(Foto: X17 Agency)

Še preden je dopolnila 25 let, je Angelina Jolie obiskala azijske države zaradi snemanja filma Lara Croft: Tomb Raider in takrat se je v njej prvič prebudil materinski čut. ''Čudno je, ampak nikoli si nisem želela dojenčka. Nikoli si nisem želela biti noseča. Nikoli nisem bila varuška. Nikoli se nisem videla kot mama,'' je povedala Angelina The Associated Pressu.

Toda potem ko se je igrala s kamboškimi otroki, je Angelina čutila, da ji je usojeno, da posvoji dečka iz te države. ''Nenadoma mi je postalo jasno, da je v tej državi nekje moj sin,'' je dejala. Leta 2002 je posvojila Maddoxa, ki je zdaj star 14 let. Takrat je bila poročena z Billyjem Bobom Thorntonom, toda tri mesece po posvojitvi sta se razšla.

Angelina ima poleg njega še pet otrok z možem Bradom Pittom: 12-letnega Paxa, 10-letno Zaharo, 9-letno Shiloh in 7-letna dvojčka Knoxa in Vivienne.

Verjeli ali ne, par, katerega identiteta je neznana, želi imeti prav takšnega otroka, kot je Angelina Jolie. In združenje, ki izpolnjuje želje, išče prav takšno darovalko jajčnih celic.