Aneta Andollini je stara znanka televizijskih ekranov, nazadnje smo jo pred dvema letoma spremljali v slovenskem Survivorju, kjer je tekmovala proti Franku in Sandiju. Včeraj pa se je na Kmetiji odprla sotekmovalki Simoni, ki jo je presenetila z osebno izpovedjo o svoji polsestri, ki jo ima po očetovi strani: "Vsaj ona pravi, da sva polsestri, jaz nisem naredila DNK testa. Ona me je poiskala, oče nam je šele potem povedal zgodbo, ki je sicer povsem verjetna, ampak mama še dandanes vse zanika. In to zdaj, ko sem stara 30 let, imam svojo družino, obe sva ženski in dobro ve, da sem vse življenje hrepenela za bratcem in sestrico. Zato sem tudi vedno govorila, da bom imela dva otroka, da bosta imela en drugega."

Ganljiv trenutek pa je bil še en, in sicer z drugim tekmovalcem ...

Kmetija Aneta pere s Simono

Aneta se je med pranjem perila odprla sotekmovalki Simoni. (Foto: POP TV)

Aneta je ob tem izdala še, da ima poleg polsestre tudi polbrata, česar si je kot majhna deklica vedno želela, saj je odraščala kot edinka, zaradi česar se je vse otroštvo počutila osamljeno. Aneta, ki si je včasih želela pet otrok, zdaj po tem ne čuti potrebe, niti s fantom, s katerim je v vezi zdaj: "Sama sebi sem dovolj, vse imam v življenju, kar potrebujem. Otroci so že veliki, še pet let počakam in bom potovala. Šla bom v svet," je svoje načrte za prihodnost še zaupala Simoni.

Anna je storila nekaj, kar nam je seglo v srce.

Sandi in Aneta

V prvem tednu se je Aneta posvetila obračunom, ki izvirajo iz časa Survivorja. (Foto: POP TV)

Dogajanje na Kmetiji pa je te dni zelo razburkano, saj je v preteklih dneh prišlo do številnih prepirov. Ne zamudite dogajanja od ponedeljka do četrtka ob 21.00 in ob petkih ob 20.00 na POP TV, zamujene oddaje pa vas čakajo na VOYO.