dominvrt

Anetina pretresljiva zgodba: 'Oče je skrival drugo družino!'

NOVICE
0
11.10.2018, 8:12

Potem ko se je že v prvem tednu Kmetije posvetila starim zameram s sotekmovalcema Frankom in Sandijem iz časa Survivorja in se zaradi Ksenijine diskvalifikacije celo izognila prvemu dvoboju, je Aneta Andollini sinoči spregovorila o težki izkušnji, ki jo je doživela doma.

Anetina pretresljiva zgodba: 'Oče je skrival drugo družino!'

Aneta Andollinije stara znanka televizijskih ekranov, nazadnje smo jo pred dvema letoma spremljali v slovenskem Survivorju, kjer je tekmovala proti Franku in Sandiju. Včeraj pa se je na Kmetiji odprla sotekmovalki Simoni, ki jo je presenetila z osebno izpovedjo o svoji polsestri, ki jo ima po očetovi strani: "Vsaj ona pravi, da sva polsestri, jaz nisem naredila DNK testa. Ona me je poiskala, oče nam je šele potem povedal zgodbo, ki je sicer povsem verjetna, ampak mama še dandanes vse zanika. In to zdaj, ko sem stara 30 let, imam svojo družino, obe sva ženski in dobro ve, da sem vse življenje hrepenela za bratcem in sestrico. Zato sem tudi vedno govorila, da bom imela dva otroka, da bosta imela en drugega."

Ganljiv trenutek pa je bil še en, in sicer z drugim tekmovalcem ...

Aneta se je med pranjem perila odprla sotekmovalki Simoni.
Aneta se je med pranjem perila odprla sotekmovalki Simoni./ FOTO: POP TV

Aneta je ob tem izdala še, da ima poleg polsestre tudi polbrata, česar si je kot majhna deklica vedno želela, saj je odraščala kot edinka, zaradi česar se je vse otroštvo počutila osamljeno. Aneta, ki si je včasih želela pet otrok, zdaj po tem ne čuti potrebe, niti s fantom, s katerim je v vezi zdaj: "Sama sebi sem dovolj, vse imam v življenju, kar potrebujem. Otroci so že veliki, še pet let počakam in bom potovala. Šla bom v svet," je svoje načrte za prihodnost še zaupala Simoni.

Anna je storila nekaj, kar nam je seglo v srce.

V prvem tednu se je Aneta posvetila obračunom, ki izvirajo iz časa Survivorja.
V prvem tednu se je Aneta posvetila obračunom, ki izvirajo iz časa Survivorja./ FOTO: POP TV

Dogajanje na Kmetiji pa je te dni zelo razburkano, saj je v preteklih dneh prišlo do številnih prepirov. Ne zamudite dogajanja od ponedeljka do četrtka ob 21.00 in ob petkih ob 20.00 na POP TV, zamujene oddaje pa vas čakajo na VOYO.

Komentarji (0)

Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. S klikom na gumb Spletno oko prijavite komentar, za katerega menite, da vsebuje sovražni govor.

Pogačnik po prejemu pojasnil sodnika manj ...
Eintracht po preobratu izločil Benfico, Arsenal v ...
Razplet, ki ga sodniki niso želeli videti
Razplet, ki ga sodniki niso želeli videti
13 stvari, ki jih vaše telo govori o vašem zdravju
MasterChef izziv iz ene same sestavine!
Hlače, ki so zlomile Instagram, a pristajajo le ...
Seksi novinarka z globokim dekoltejem v zadrego ...
Tako je pogrešala svoja otroka, da je skoraj ...
Policija opozarja: Ste v reži bankomata našli ...
Ne pozabite na ključno stvar pri gradnji hiše
V idiličnem naselju, streljaj iz Ljubljane, nove ...