Aljaž Fras

(Foto: osebni arhiv)

Aljaž Fras nam je zaupal, da sta s Saro o ustvarjanju družine razmišljala že kar nekaj časa, zato so bili prvi trenutki ob veseli novici neizmerno veseli. ''Snovanje družine pomeni določeno osebnostno rast in predvsem nov izziv in odgovornost v življenju, ki naju navdaja z veseljem in srečo.'' S starševsko vlogo se bosta tako spoznala februarja. Komaj čakata, da se bo v njunem domu zaslišal otroški jok.

Konec maja sta druga podjetnika, ki smo ju spoznali v oddaji Štartaj, Slovenija!, povila hčerko. Izbrala sta ji čudovito ime.

Ker smo 'bibe' po naravi radovedne, smo povprašale, ali že razmišljata o otrokovem imenu, otroški opremi. ''Glede imen imava nekaj najljubših, vendar se še nisva odločila. Opremo pa bova začela kupovati po novem letu, saj je do februarja še kar nekaj časa. Zelo sva navdušena nad nakupom majhnih copatkov, oblačil in vsega, kar spada zraven, vendar za zdaj samo opazujeva.''

Prepričan je, da se bo njuno življenje spremenilo. ''Gre za osebnostno rast, saj bomo postali družina. Glede na to, da imamo družinsko podjetje, mislim, da poteka dela ne bo veliko spremenilo, saj se bomo prilagodili na novo veselje in otroški jok.'' 

Ekipa Bibaleze.si želi Sari zdravo nosečnost in polno nepozabnih trenutkov!

Vabljeni k ogledu nove oddaje Štartaj, Slovenija, ki bo na sporedu 7. oktobra. Do takrat pa si poglejte, kateri produkti se predstavljajo letos.

Ganljivo dejanje slovenske podjetnice

Sara

(Foto: osebni arhiv)

Bibine e-novice

Prijavi se na Bibine e-novičke in bodi na tekočem z aktualnimi članki o zanositvi, nosečnosti, negi in vzgoji otrok, partnerskih odnosih in idejah za prosti čas. Zate jih pripravlja ekipa Bibaleze.si.

Vabimo vas, da sledite našim objavam, kajti Aljaž nam je zaupal, da ju še v prihodnjih mesecih čaka profesionalno fotografiranje. Prepričani smo, da bosta kakšno 'lušno' fotografijo delila tudi z našimi bralci in nam mogoče tudi razkrila, katerega spola je otrok.