Prikupen dojenček

14 nenavadnih imen za deklice in 14 nenavadnih imen za dečke naj bi se zopet znašlo na seznamu najbolj priljubljenih. (Foto: weheartit.com)


Spletni portal Nameberry je sestavil seznam imen, za katera verjame, da se bodo vrnila. Za večino imen naj bi njihovi bralci že slišali, vendar zagotovo ne poznajo nikogar s takšnim imenom. Teh 28 imen, ki so jih izbrali za deklice in dečke, trenutno ni najbolj popularnih, ampak prepričani so, da bodo kmalu spet najbolj modna.

14 najbolj nenavadnih fantovskih imen z njihovega seznama: Abner, Augustine, Cornelius, Denver, Ephraim, Ford, Gordon, Guy, Magnus, Milton, Nigel, Otis, Simeon.

14 najbolj nenavadnih dekliških imen z njihovega seznama: Antonia, Aurelia, Clemintine, Cordelia, Harriet, India, Louisa, Lucinda, Mabel, Marcella, Margo, Marion, Mercy, Susannah.

Kakšno ime izbrati otroku?

Poleg tega, da se vaše misli ves čas vrtijo okrog tega, da boste zelo kmalu postali starši in da vas čaka največja odgovornost v življenju, premlevate, kako naj poimenujete sina ali hčerko. Izbira otrokovega imena ni lahka naloga, saj ga bo nosil vse življenje. In če ne želite izbrati takšnega, zaradi katerega ga bodo v šoli zbadali, morate o tem dobro premisliti.

Na kaj vse je treba misliti, preden izberete otroku ime?
 

Svoje mnenje lahko izrazite na naši Facebook strani ali pa se nam samo pridružite s klikom na