Nosečniške kopalke

(Foto: ASOS)

Če niste zagrizena športnica, to tudi med nosečnostjo verjetno ne boste postali, zato vam svetujemo, da si umislite lahkotnejšo obliko gibanja. Mnogi strokovnjaki priporočajo plavanje, s katerim boste kos številnim nosečniškim tegobam, hkrati boste brez naprezanja krepili mišice in pridobili večjo vzdržljivost.

Kakšne izbrati?

In da boste na kopališču blesteli, je čas, da si umislite nove glamurozne kopalke. Kljub trebuščku se lahko v njih sprehodite z dvignjeno glavo kot kakšna zvezdnica. 

► Če želite imeti pokrit trebušček, potem izberite enodelne. Nosečniške kopalke so narejene iz raztegljivih materialov, da jih boste lahko oblekli tako v prvem trimesečju kot tudi tretjem.

Nosečniške kopalke

(Foto: ASOS)

► Nekatere imajo takšne naramnice, ki jih lahko prilagodite, prav tako imate na voljo takšne s posebno oblikovanim zgornjim delom v nedrček, da vas polnejše prsi ne ovirajo med plavanjem. 

► Če želite vsem pokazati trebušček, če ste ponosni na to, da ste noseči, potem so bikini kopalke idealne za vas. V prvem trimesečju lahko nosite svoje stare kopalke. Razmislite samo o zgornjem delu kopalk, ali imajo vaše dojke dobro oporo.

► Tankini kopalke so preprosta rešitev med enodelnimi in bikini kopalkami. Narejene so iz raztegljivega materiala, hkrati pa so zelo modne. Skoraj ves trebušček boste imeli pokrit.

Veliko ruto ali šal si lahko na tisoč in en način zavežete čez kopalke in se z vzdignjeno glavo sprehodite po plaži, kopališču, ne glede na to, kakšne kopalke ste izbrali za mini oddih, mini razvedritev pred prihodom novega družinskega člana.

Kje kupiti?

Ena izmed največjih spletnih trgovin ASOS ima v ponudbi številne kopalke za bodoče mamice. Nad njimi boste več kot zadovoljni, ker so kakovostni, v njih se boste še vedno počutili privlačno. Če vam bodo naročene kopalke prevelike ali premajhne, preprosto izpolnite vključen obrazec in en dva tri rešite zadevo.

Kakšen nedrček za dojenje izbrati?

Pet nosečniških stilov

Najlepše nosečniške obleke ta hip

Tri spomladanske barve, ki so letos najmodernejše

 

Nosečniške kopalke

(Foto: ASOS)

Nosečniške kopalke

(Foto: ASOS)

Nosečniške kopalke

(Foto: ASOS)