"Imam to srečo in čast, da sem mamica trem vedrim in zdravim deklicam. Biti vzorna mamica je moja največja prioriteta."

"To je vloga, v kateri se dnevno srečujem z izzivi ter nalogami, ki so včasih samoumevne, a od nas staršev zahtevajo zbranost, bistrost in srčnost, ko “nastopamo” pred našimi otroki. Ti nas kopirajo na vseh področjih in trudim se po najboljših močeh."

"A vendar se zavedam, da se imam še ogromno za naučiti, saj vsak dan prinese nove situacije in spoznanja. A nekaj je zagotovo: najbolj se mi zaiskrijo oči in zaigra srce, ko sem v družbi mojih deklet," je ob svetovnem dnevu otrok zapisala nekdanja Bepopovka Tinkara Fortuna.

View this post on Instagram

SVETOVNI DAN OTROK Imam to srečo in čast, da sem mamica trem vedrim in zdravim deklicam. Biti vzorna mamica je moja največja prioriteta. To je vloga, v kateri se dnevno srečujem z izzivi ter nalogami, ki so včasih samoumevne, a od nas staršev zahtevajo zbranost, bistrost in srčnost, ko “nastopamo” pred našimi otroki. Ti nas kopirajo na vseh področjih in trudim se po najboljših močeh. A vendar se zavedam, da se imam še ogromno za naučiti, saj vsak dan prinese nove situacije in spoznanja. A nekaj je zagotovo: najbolj se mi zaiskrijo oči in zaigra srce, ko sem v družbi mojih deklet.❤️ FOTO: Sašo Novoselič 2015 #danotrok #worldkidsday #family #love #pregnancy #kids #children #3kids #3kidsmama #blessed #happy #winterphotography #2015

A post shared by T i N K A R A (@tinkarafortuna) on

Zraven je objavila fotografijo iz leta 2015, ko je v trebuščku nosila Floro. Sicer ima tri hčerke: Taja je stara 13, Vita pet in Flora tri leta. Preverite, ali je stroga glede šole ...

Bibine e-novice

Prijavi se na Bibine e-novičke in bodi na tekočem z aktualnimi članki o zanositvi, nosečnosti, negi in vzgoji otrok, partnerskih odnosih in idejah za prosti čas. Zate jih pripravlja ekipa Bibaleze.si.