Poročna obleka

(Foto: ASOS)

Najprej se odločite, kje boste nakupovali.

Predlagamo vas, da pokukate v največjo spletno trgovino ASOS in najdete tisto popolno poročno obleko, ki bo vašemu bodočemu možu vzela sapo.

Premislite, kakšen model želite.

Želite poudariti svoj trebušček ali ga skriti?  Poročna stilistka Lacy Pool priporoča obleko brez naramnic, na kateri prevladuje čipka.

Seveda pa lahko izberete takšno, pri kateri se zgornji del konča malce nad trebuščkom, nato pa obleka lepo pade čezenj in ga nikakor ne oprijema povsem.

Če se boste odločili za takšno z naramnicami, kratkimi ali dolgimi rokavi, pa je povsem vaša odločitev.  Izberite takšno, v kateri se boste počutili več kot odlično.

Ne izberite 'vrečaste' obleke.

Če ste noseči, še ne pomeni, da morate nositi 'vrečasto' obleko na sprehodu do oltarja. Izberite obleko ustreznega materiala in poudarite svoje med nosečnostjo pridobljene obline. Bodite pozorni, da je material lahkoten, bombažen, svilenkast, elastičen, da se boste z lahkoto vrteli na plesišču.

Barva?

Smetanasta, bela, rožnata, netradicionalno temna? Kot vam veleva srce, ne omejite se pri tem s kakšnimi vražami ali miti, preprosto le zablestite.

Poročna obleka

(Foto: ASOS)

Poročna obleka

(Foto: ASOS)

Poročna obleka

(Foto: ASOS)

Poročna obleka

(Foto: ASOS)