Nosečnica

Obudita romantiko vajinih prvih zmenkov ... (Foto: iStockphoto)


Strokovnjaki pravijo, da je nosečnost idealno obdobje, ko lahko izkoristite čas in se popolnoma posvetite partnerju, kajti kasneje se boste morali res dobro organizirati, da si bosta lahko v miru ob soju sveč zazrla v oči.

Nosečnica

Moški, presnetite svojo drago s šopkom rož, četudi ni praznik. (Foto: iStockphoto)

Pomembno je, da sta čim več skupaj!

Skupaj lahko preživita večer, objeta na sedežni, ob gledanju ljubezenskih filmov in grizljanju zdravih prigrizkov. Ob reklamah se lahko pogovarjata o čemer koli, kar ne vključuje besede otrok.

Želite obuditi spomin na vajine prve zmenke? Kupite vstopnice za filmsko premiero, koncert v filharmoniji, najnovejšo razstavo … Sta rada hodila na košarkaške ali nogometne tekme? Izkoristita, dokler sta še dva, in pojdita navijat za vajino moštvo!

Seveda je zabavno, obenem pa nujno, kupovati vso opremo za novega družinskega člana, ampak včasih pa lahko presenetite tudi dragega in njemu kupite novo srajco ali kravato, čeprav ne praznuje rojstni dan. Bodoči očka lahko svojo partnerico preseneti z izbranim nosečniškim oblačilom, čudovitim nakitom ali pa samo s šopkom rož, čeprav ni dan zaljubljenih ali dan žena.

O, tudi romantičnih večerov z masažo in kopeljo v dvoje ne smete izpustiti. Nežni dotiki vaju bodo še bolj povezali, pozabili boste na vsakdanje težave, izklopili boste vse informacije, ki ste jih izvedeli na šoli za starše. Povsem se boste sprostili in v središču bo le vajina ljubezen.

Prav tako med nosečnostjo spolni odnosi niso prepovedani ali nevarni za plod, odkrijte nove položaje, v katerih bosta uživala oba.
 

Svoje mnenje lahko izrazite na naši Facebook strani ali pa se nam samo pridružite s klikom na