Nosečniška pižama

(Foto: ASOS)

Veliko bodočih mam prisega na zgornji del pižame, ki je kot elastična majica s kratkimi rokavi ali na naramnice. Za mrzle dni so seveda dobrodošli zgornji deli iz flanele s številnimi gumbi. Če pa ste ena izmed tistih nosečnic, ki jim nagajajo hormoni in vam je ves čas vroče, potem bo svilena pižama popolna za vaš miren in udoben spanec.

Prav tako morate veliko pozornosti posvetiti spodnjemu delu pižame, ki vas nikakor ne sme utesnjevati čez trebušček. Bombažna in elastična je popolna, z namestljivo elastiko v pasu pa idealna.

Pod pižamo lahko nosite priročen nedrček za dojenje, ki vam ne bo pretesen in vas ne bo oviral pri obračanju z boka na hrbet. Veliko pozornost namenite tudi ustrezni izbiri spodnjega perila za nosečnice. Če vas hladi v noge, ne bo nič narobe, če v postelji nosite nogavice. Pomembno je to, da imate tik zraven postelje položene copate, v primeru nočnih pohodov na stranišče, ki so v zadnjem trimesečju kar pogosti in povsem običajni. 

In če bo nastopil dan, ko se vam ne bo ljubilo početi prav ničesar, se ulezite na sedežno, oblečeni kar v pižamo, in si oglejte najnovejše dele vaše priljubljene nadaljevanke.

Ne pozabite: pižamo, ki vas bo prepričala in poskrbela za mirne noči med nosečnostjo, boste lahko oblekli tudi po porodu.

Nosečniška pižama

(Foto: ASOS)

Nosečniška pižama

(Foto: ASOS)

Nosečniška pižama

(Foto: ASOS)

Nosečniške pižame

(Foto: ASOS)