1. Ustrezna velikost

Zelo pomembno je, da so vaši najstnici oblačila prav. Ne kupujte premajhnih, prekratkih, pa tudi ne prevelikih. V njih se mora počutiti udobno.

Jakna

(Foto: ASOS)

2. Casual jakna

Najstnica naj ne nosi preozke jakne. Prav tako ji ne kupite takšne, ki jo bo nosila več let, ker veste, da tega ne bo počela. Drugo jesen bo povsem drugačna jakna moderna. Trenutno so zelo moderne takšne z vezenino in če izbereta zeleno, ne bosta zgrešili.

 3. Boyfriend ali slim kavbojke

Pogosto najstnice izberejo predolge hlače, s prenizkim pasom ... Dobro preverite ponudbo, poglejte tabelo velikosti ali naj poskusi, da ji bodo hlače resnično prav. Najstniki tako ali tako prisegajo na modre jeans hlače, tako da izbiro prepustite mlademu dekletu. Naj se odloči za takšne, ki ustrezajo njenemu stilu.

Hlače

(Foto: ASOS)

4. Trendovski pas

Dandanes lahko najdete pasove številnih barv, dizajnov, velikosti in širin. Naj si izbere takšnega, ki ga bo lahko nosila tako h krilu, hlačam ali tuniki.  

5. Prave barve

Če bo pubertetnica barvno usklajeno oblečena, bo tudi samozavestnejša in se ne bo skrivala med odmorom na stranišču. V svoji omari naj ima dva do tri kosa oblačil nevtralnih barv, ki jih lahko kombinira z drugimi.

Majica

(Foto: ASOS)

 

6. Napisi na majicah

Moderna bo tudi z majicami, na katerih so napisi, črte, rože, sadje ... so na najstnicah videti super. Z njimi izražajo svoje stališče, interese, pripadnost ...

7. Krila, krila, krila

Najstnice obožujejo krila. Maxi, midi, mini ... Trend, ki se mu pač ne morejo upreti.

Krilo

(Foto: ASOS)

8. Nakit

Seveda k popolnemu outfitu sodi tudi popoln nakit. Tanka, skoraj nevidna verižica, zapestnica iz vrvice, opazna elastika za lase – to pač najstnica mora imeti, da bo videti odlično.

Nakit

(Foto: ASOS)