Verjamemo, da vam včasih med počitnicami zmanjka idej, kaj bi počeli. Ko je sonce najvišje, se vam seveda ne da poditi za žogo na igrišču, zato vam predlagamo, da takrat vzamete v roke knjigo in odjadrate v svet navihanih, napetih, razburljivih, zapletenih, koničnih, nenavadnih ... zgodb.

Če ste recimo s starši na počitnicah na otoku, kjer ni vaših sovrstnikov, s katerimi bi odkrivali skrite kotičke plaže, nič hudega. Nimate internetne povezave? Nimate televizije v apartmaju? Ne bodite žalostni, raje si poiščite zabavo sami. Lahko igrate remi skupaj s starejšim bratom ali sestro, se s starši pogovarjate o stvareh, o katerih si med letom nimate časa pripovedovati, badminton, nogomet, odbojka, košarka so zakon, četudi niste profesionalci. Zvečer si lahko pod zvezdami umislite lahkotno branje. Sposodite si kakšno knjigo v knjižnici, preden se odpravite na morje.

Če pa želite imeti svojo knjigo, najbolj iskano ta hip, in si tako povečati svojo knjižno zbirko, potem sodelujte v nagradni igri Jaz sem Luna, ki traja od 6. 8. 2018 do 13. 8. 2018, do 8. ure. V nagradnem skladu so:

- 4 knjige,

- 4 torbe za plažo in

- 1 platnene poletne kotalke (štev. 32/33).

Jaz sem Luna

(Foto: Bibaleze.si)

Prepričani smo, da vam s takšnimi 'pripomočki' ne bo dolgčas na počitnicah, zato vas vabimo, da izpolnite prijavnico in se potegujete za nagrade. Starši, tudi vi lahko sodelujete za svoje otroke in jim priborite nagrado.

Nagrajenci bodo razglašeni na Facebooku Bibaleze.si 13. 8. 2018, po 15. uri.

In ne pozabite – za vse, ki ste zamudili serijo Jaz sem Luna čez leto, si lahko ponovitve ogledate na POP TV in VOYO.