Elebaby ima posebno formulo, ki vsebuje skupaj 18 vitaminov in mineralov ter 200 mg omega-3 maščobne kisline. Poleg tega vsebuje tudi posebno obliko folne kisline, imenovano Metafolin®, za katero je značilna izboljšana biološka uporabnost in posledično optimalen vpliv na razvoj materinega tkiva med nosečnostjo.

 

Kako koristi omega-3 maščobna kislina

Vnos omega-3 maščobne kisline prek matere prispeva k razvoju možganov in oči še nerojenega otroka. Koristni učinek je dosežen, če se poleg običajno priporočenega dnevnega vnosa 250 mg omega-3 maščobne kisline dodatno zaužije še 200 mg, kolikor jo vsebuje ena kapsula prehranskega dopolnila Elebaby.

 

Elebaby - 1

Visokokakovostna omega-3 maščobna kislina

Elebaby, z omega-3 maščobnimi kislinami zagotavlja nosečnici v drugem in tretjem trimesečju nosečnosti esencialna mikrohranila visoke kakovosti. Vir omega-3 maščobnih kislin je ribje olje MEG-3®, ki je proizvedeno skladno z najvišjimi standardi kakovosti in prečiščenosti. 

Ena kapsula na dan

Vitamini in minerali imajo pomembno vlogo med nosečnostjo. Pomembni so za rast ploda, tkiva in celično diferenciacijo. Potrebni so za delovanje imunskega sistema ter za zdrave kosti. Da imata tako bodoča mamica kot še nerojeni otrok zagotovljena vsa esencialna mikrohranila, se priporoča jemanje ene kapsule prehranskega dopolnila Elebaby, na dan, skupaj s hrano. Kapsula je brez neprijetnega okusa po ribah.

Elebaby - 3

Vpliv mikrohranil na razvoj ploda

Omega-3 maščobne kisline spodbujajo razvoj oči in možganov otroka.

Rast tkiva in celična diferenciacija

Folna kislina prispeva k razvoju materinega tkiva med nosečnostjo in ima vlogo pri delitvi celic. Železo in vitamina B6 ter B12, imajo vlogo pri tvorbi rdečih krvničk.

Imunski sistem

Vitamini A, B6, B12, C, D in folna kislina, ter baker, železo in selen imajo vlogo pri delovanju imunskega sistema.

Zdravje kosti

Vitamin C ima vlogo pri tvorbi kolagena, kar je pomembno za zdrave kosti. Vitamin D pomaga ohranjati kosti močne in zdrave.

Elebaby

Naročnik oglasa je Bayer.

Metafolin® je registrirana blagovna znamka družbeMerck KgaA, Darmstadt, Nemčija. MEG-3® je blagovna znamka družbe DSM