Nakupovanje

(Foto: Thinkstock)

Brezskrbno nakupovanje

- Če se odločite za obisk nakupovalnega središča z otrokom, ne ostanite dlje od ene do dveh ur. Če boste čas podaljšali, se lahko zelo hitro zgodi, da bo postal utrujen, razdražljiv, jokav, lačen, in nakupovanje se bo spremenilo v pravo nočno moro.

- Otrokom v nakupovalnem središču pozimi obvezno slecite kapo, šal, rokavice in debelo jakno.

- Če imate možnost, naj se vam pri daljšem nakupovanju pridruži partner ali prijateljica ali babica, ki bo lahko, medtem ko boste vi preizkušali recimo oblačila, pazil na vašega navihanca ali navihanko.

- Ne dovolite otrokom, da se sami sprehajajo po trgovini. Držite jih za roko in jih imejte ves čas na očeh!

- Ne pozabite jim pokazati, kje so informacije in varnostniki, na koga se lahko obrnejo, če se izgubijo.

- Preden gredo otroci na tekoče stopnice, preverite, ali imajo zavezane vezalke na čevljih, prav tako jim ne smejo viseti kakršne koli vrvice z jopice, hlač, jakne … Vedno morajo na njih gledati naravnost naprej in za roko držati odraslo osebo. Tekanje, prerivanje, skakanje po tekočih stopnicah strogo prepovejte! Le tako boste lahko preprečili razne nesreče, ki se zgodijo na tekočih stopnicah.

- Tako med nakupovanjem ne boste doživeli živčnega zloma ne vi ne vaš otrok, temveč se boste mogoče celo zabavali.

Shopkins

Zabavno igranje trgovine

Na spletnem portalu Bibaleze.si od 15. 3. 2017 do 22. 3. 2017, do 8. ure, poteka nagradna igra Nakupovanje. V njej lahko osvojite:

10x Shopkins vrečko,
2x Shopkins košarico 5k,
1x Shopkins shoppies lutko in
1x veliki igralni set Kraljevska skodelica.

Vaša naloga je, da nam na elektronski naslov nagradnabiba.pop@pop-tv.si (zadeva: Nakupovanje) pošljete ime otroka, ki bi bil vesel nagrade. Zraven ne pozabite pripisati osebnih podatkov (ime, priimek, naslov, telefonska številka), na katerega naj vam pošljemo nagrado.

Imena srečnih dobitnikov bomo razglasili 22. 3. 2017 po 15. uri na Facebooku.

Splošne pogoje nagradne igre si preberite TUKAJ.

In ko bodo končali z nakupovanjem in igranjem, si lahko, preden odidejo spat, ogledajo še eno izmed štervilnih risank, ki jih vrtijo na OTO, POP TV, VOYO.