Oblačila

(Foto: Arhiv naročnika)

Kakšna oblačila izbrati?             

Je vaš otrok čez zimo zrasel? Super, to je fantastična novica! Čas je, da pregledate, katere majice, puloverji, hlače, trenirke, jopice ... so mu premajhne od prejšnje sezone pomladi/poletja. Razmislite o tem, kaj bo potreboval v prihajajočih se mesecih, ko bo muhasto vreme krojilo vaše izlete.

Pomembno je, da izberete takšna oblačila, v katerih se bo neovirano gibal, da so udobna in praktična in se bo lahko brez kakršnih koli omejitev vključil v igro s sovrstniki. Ključno je tudi, da kupite kakovostna, iz trepežnih materialov, da se ne boste vsakič znova držali za glavo, ko bo otrok strgal novo trenirko. Poskrbite, da se bo vaš otrok svobodno plazil, sklanjal, plezal, tekel in ne bo stal ob strani svoje vrtčevske skupine in vse skupaj od daleč opazoval, ker se bo bal, da se umaže, da strga oblačilo, ker jim ne bo mogel slediti, ali ker ga bodo hlače tiščale.

Kako spomladi obleči otroka?

Eno najpogostejših vprašanj, ki si ga zastavljajo starši ob prehodnem obdobju v klepetalnicah, je: ''Kako naj oblečem otroka, da ga ne bo zeblo ali da mu ne bo prevroče?''

Največja napaka je, da otroka preveč oblečete. Vedeti morate, da je otrok zunaj zelo aktiven in se lahko prepoti, zato je priporočljivo večslojno oblačenje. Če se segreje, še vedno lahko sleče eno oblačilo in ga obleče nazaj, ko ne bo tako intenzivno skakal in tekel naokrog. Slojevito oblačenje je še kako praktično za vrtec in popoldansko preživljanje prostega časa na igrišču.

Oblačila

(Foto: Arhiv naročnika)

Kljub temu da so jutra zelo mrzla, so otroci po navadi zunaj takrat, ko so temperature malce višje. Spomladanska jakna zato nikakor ne sme biti pretopla. Poleg tega da izberete dizajn in motiv, ki je otroku všeč, mora biti poudarek na materialu in debelini jakne. Takšna, ki je srednje debela, je iz nepropustnega materiala, bo malčke grela zjutraj, ko bo šel v vrtec, in zvečer, čez dan pa ga ne bo ovirala pri igri in mu ne bo pretoplo. Ko bo sonce že pošteno grelo našo deželo, pa si vseeno umislite za otroka lahkotnejšo in tanjšo jakno iz bombaža ali flisa, materiala, ki greje. Ko bo čutiti že poletni vetrič, lahko jakno povrh jopice zamenja lahek in topel brezrokavnik.

Prav tako razmislite o tem, kaj boste malčku oblekli v stanovanju in igralnici. Oblačila ne smejo biti pretopla, obvezno morajo biti iz bombaža, da lahko koža diha. Spomladi odmislite hlačne nogavice, podložene hlače in volnene puloverje.

Kakšni trendi se nam obetajo v otroški modi pomladi/poleti 2018?

Roko na srce, danes imajo otroci tudi besedo in odločajo o tem, kaj bodo oblekli. Male princeske in princi vedo, kaj jim je všeč in prav je, da jim do določene mere ustrežemo.

Kakšne modne smernice se nam obetajo to pomlad/poletje 2018? Cool Club izpostavlja, da so majice z napisom in različnimi vzorci najbolj priljubljen trend, ki najde mesto v vsaki sezoni, zato so jih tako starši kot najmlajši sprejeli za svoje. Sporočila so prilagojena starosti otrok in njihovi komunikaciji.

Obstaja posebna povezava med deklicami in njihovimi hišnimi ljubljenčki. Četudi ga nimajo, sanjarijo, da ga bodo imele nekega dne. Do takrat so oblačila, na katerih je slika hišnega ljubljenčka, odlična zamenjava. Takšne popularne slike najdete tako na majicah, kapah, oblekah, pižamah in nogavicah.

Če veste, da se bliža svečana družinska prigoda, je prav, da razmislite ne samo o svojem, ampak tudi sinovem staylingu. Cool club ni pozabil na fantke in ima ogromen izbor oblačil za male frajerje, tako da se bodo lahko neovirano igrali na rojstnem dnevu babice ali poročnem slavju. Oblačila so narejena tako, da jim je udobno, hkrati pa so visoko kakovostna.

Naj vam prišepnemo, kaj bo letošnji hit med malčki. To pomlad in poletje bodo zaznamovale bele majice s črtami, ki jih lahko nosijo v kombinaciji s hlačami, krilom, obleko ali trenirko. Črte so tako priljubljen vzorec, da so ga obogatili še s slikami in zabavnimi besedili.

In ne, ni še konec svetlikajočih se vzorcev. Bleščice so našle prostor tudi v tej kolekciji in niso primerne le za svečane priložnosti, nosijo jih lahko tudi na sprehod, v vrtec, na nedeljskem kosilu ali kadarkoli začutijo, da je napočil pravi dan za sijajnost, izjemnost.

Sponzorirana objava

Oblačila

(Foto: Arhiv naročnika)