O, ja, vsi starši se zavedajo pomembnosti varnega stolčka, ko se začne prvo uvajanje goste hrane. V njem mora otrok stabilno sedeti in imeti možnost, da se spozna s prvimi okusi hrane. Kasneje je stolček odličen, ko začne otrok ustvarjati prve umetnine s prstnimi barvami in barvicami ter mora sedeti za mizo.

Princ Louis bo spal na slovenski odejici. Poglejte, kakšna je.

In obstaja prav poseben nastavljiv stol, ki je oživel večstoletno tradicijo dolenjske suhe robe. Stol Froc je Matej Košir razvil z mislijo na starše, ki želijo svojim 'frocem' zagotoviti popolnoma varno, a hkrati sproščeno in brezskrbno otroštvo. Ponaša se s tem, da je narejen iz lokalno pridobljenega lesa, ker želijo poskrbeti, da bodo tudi naši potomci živeli v čistem in naravnem okolju. Stol dejansko raste z otrokom in ko boste nekega dne gledali fotografije ter obujali spomine, boste lahko videli na njem sedeti sina ali hčerko, staro šest mesecev, kako dela 'šobico', ter desetletnega šolarja, ki marljivo piše domačo nalogo.

Karmen in Neža s svojimi sladoledi na palčki La Popsi, katerih edina sestavina je sveže sadje, vstopata v projekt Štartaj Slovenija 

Več kot 100 slovenskih otrok odrašča z njim, sedaj pa ga bodo poznali tudi izven meja naše deželice. ''Slovenski start-up Froc, ki stoji za nastavljivim otroškim stolom Froc in je eden od start-upov ABC pospeševalnika, se je v septembru uspešno predstavil v Parizu na sejmu Maion&Objet, enem največjih evropskih sejmov dizajnerske in dekorativne opreme, in nato še na največjem sejmu otroške opreme na stari celini, sejmu Kind+Jugend v nemškem Kölnu.''  Do konca leta bodo stole Froc lahko kupili v otroških trgovinah na trgih Beneluksa, Nemčije, Avstrije, skandinavskih držav in Rusije.

Poglejte, kako je bilo na sejmu Kind und Jugend.