Dveletni Roman je že pravi mali kuhar. Na Youtubeu objavlja posnetke svojega kuhanja. Njegove videe si ogleda več sto tisoč uporabnikov.

Tokrat se je lotil lazanje. S pomočjo mamice jo sestavi skupaj in vmes seveda poskusi vse sestavine - kot pravi kuharski mojster. Na koncu še veselo preizkusi, kaj je spekel, in ponosno ugotovi, da mu je uspelo.

Poglejte si prisrčen video:

Preberite še: Kako lahko otrok sodeluje v kuhinji?

Očitno za kuhanje res nisi nikoli premlad. Kuharske zvezde med mladimi so zagotovo tudi v Sloveniji. Kaj vse znajo skuhati slovenski šolarji, boste izvedeli na POP TV. Spomladi namreč prihaja nov zabaven kuharski šov Mali šef Slovenije.

Prijave za prvo sezono zabavne kuharske oddaje Mali šef Slovenije so trenutno zaključene. Še zmeraj pa lahko oddate svojo prijavo, mi jo bomo shranili in vas pravočasno obvestili o novih avdicijah. Prijavijo se lahko le osnovnošolci, stari od 8 do 15 let, oziroma učenci od 4. do 9. razreda osnovne šole.

Čakajo jih kulinarični izzivi, zabavni spretnostni testi in žirija, ki ji nič ne uide. Vsi pari kuharjev bodo nagrajeni, zmagovalca pa bosta osvojila naziv Mali šef Slovenije in si prislužila nagrado, s katero bosta pomagala svoji šoli pri nakupu nečesa, kar res potrebuje.

Bibine e-novice

Prijavi se na Bibine e-novičke in bodi na tekočem z aktualnimi članki o zanositvi, nosečnosti, negi in vzgoji otrok, partnerskih odnosih in idejah za prosti čas. Zate jih pripravlja ekipa Bibaleze.si.