Transformerji

V 21. stoletju so Transformerji doživeli veliko preobrazbo in postali še privlačnejši za otroke. Osvojili so njihovi srca od Japonske pa vse do Združenih držav Amerike, obenem pa tudi naši otroci vedo, kdo so deseptikoni in kdo avtoboti.

Transformerji: Roboti pod krinko so že v etru, premierna tretja sezona pa štarta v petek, 21. 4. 2017 ob 18:35.  Prižgite program OTO in se zabavajte!

Kaj tokrat čaka Transformerje?

Zaporniška ladja avtobotov, ki tovori stotine najbolj iskanih deseptikonov, se zruši na Zemljo. Tako se nevarni deseptikoni razbežijo po Zemlji. Avtoboti takoj pošljejo signal za pomoč, zato Optimus zadolži Bumlebeeja za reševanje Zemlje in njenih avtohtonih prebivalcev. Tako se Bumblebee z ekipo, ki vključuje tudi nekdanjega zapornika deceptikonov in dva človeka, poda na zahtevno misijo. Največjo grožnjo jim predstavlja karizmatičen deseptikon, ki hoče s pobeglimi zaporniki sestaviti veliko vojsko, s katero bo zavladal planetu. Mu bo uspelo? Kdo bo zmagal? Napeto bo ...

In če so bili vaši otroci do sedaj premajhni, da bi gledali risanko o Trasformerjih, nič hudega. Tretja sezona stoji sama zase, je zgodba, ki ni povezana s prejšnjimi deli in je še vedno polna srčnih in smešnih vložkov.

Tokrat tudi ne bo manjkala ikonična tematsko obarvana glasba, za katero je zaslužen Robert J. Walsh, ki je poskrbel za glasbeno podlago tudi v drugi sezoni dotične animirane serije.

Transformerji