Karol Sevilla

Karol Sevilla je s svojo karizmo navdušila na tisoče oboževalcev po vsem svetu.

Za vse, ki že pogrešajo Luno, ki jo v seriji Jaz sem Luna (Soy Luna) upodablja priljubljena mehiška igralka Karol Sevilla, imamo odlično novico. Prva sezona se že z jutrišnjim dnem, ob 18.45, vrača na program OTO, kar pomeni, da boste oboževalke in oboževalci lahko podoživeli vse prigode, ki se bodo znotraj osemdesetih delov pripetile junakom priljubljene mladinske serije. Osrednja junakinja je Luna Valente, ki naravnost uživa na kotalkah, življenje pa se ji spremeni, ko se mora z družino preseliti v Buenos Aires. Če se ne spomnite, kako se serija pravzaprav začne, lahko to preverite že jutri, ob 18.45 na OTU, ali v nedeljo, ob 15.10.

Z namenom, da se serija približa mladim gledalkam in gledalcem, je sinhronizirana v slovenščino. Liku Mattea je glas posodil priljubljen slovenski pevec Klemen Mramor – Clemens, ki ga imamo priložnost spremljati v genialnih preobrazbah letošnje četrte sezone oddaje Znan obraz ima svoj glas.

Serija, ki je Karol Sevilla izstrelila med zvezde!

Karol Sevilla, ki upodablja glavni lik, je tako prevzela dekleta, da so v njej našle pravo vzornico. Prijazna, vztrajna, pravična in odgovorna deklica, ki stremi k uresničevanju svojih sanj. Zanimivo je, da je tudi Karol s to vlogo uresničila svoje dolgoletne sanje. Že od nekdaj je sanjala o igralski karieri, njeno strast do nastopanja, petja in igranja pa je pravzaprav prepoznala njena babica, ki jo je skrivaj vodila na različne avdicije. Za lik Lune je bila izbrana med več kot tisoč dekleti in prav ta vloga jo je izstrelila med najstniške zvezde. S tem se ji je uresničila tudi želja, da se priključi ekipi Disney.

Jaz sem Luna

Igralci serije Jaz sem Luna so morali še pred začetkom snemanja kar precej vaditi. Da bi se dobro znašli na kotalkah, so morali opraviti sedemmesečni tečaj rolkanja, ki je potekal kar osem ur na dan. Vztrajnost in potrpežljivost sta se odlično obrestovali, saj so prav vsi igralci v svojih vlogah zelo prepričljivi. 

Nagrade Jaz sem Luna

(Foto: POP TV)

Sodeluj v nagradni igri Jaz sem Luna in osvoji čudovito nagrado!

Še pred začetkom predvajanja prve sezone na programu OTO, smo za vse zveste gledalke in gledalce na spletnem portalu Bibaleze.si pripravili nagradno igro Jaz sem Luna, ki bo potekala od 29. 9. do 6. 10. 2017, do 8. ure. Če želite sodelovati in se potegovati za čudovite nagrade, odgovorite na spodnje vprašanje, odgovore pa nam skupaj z osebnimi podatki (ime, priimek, naslov) pošljite na elektronski naslov nagradnabiba.pop@pop-tv.si (zadeva: Jaz sem Luna). Izmed vseh pravilnih odgovorov bomo izžrebali tri srečneže, podelili pa bomo: 
2x paket presenečenja Soy Luna
♦ 1x dnevnik Soy Luna

► Nagradno vprašanje se glasi: Koliko mesecev so za svoje vloge vadili igralci serije Jaz sem Luna?
a) 3 mesece
b) 12 mesecev
c) 7 mesecev

Imena srečnih prejemnikov nagrad bomo razglasili na Facebooku Bibaleze.si 6. 10. 2017, po 10. uri. Nagrado bodo prejeli po pošti.

Splošna pravila in pogoje sodelovanja v nagradni igri si lahko preberete TUKAJ