Družina smuča

Pohorje je idealno tako za začetne kot tudi profesionalne smučarje. (Foto: Thinkstock)

 

Zimske radosti

Ne želite potovati ure in ure, da bi lahko začutili veter v laseh in se prepustili objemu sončnih žarkov med smučanjem? Za vse družine, ki se navdušujejo nad to zimsko aktivnostjo, je Mariborsko Pohorje idealna odločitev za počitnikovanje. Željni vijuganja po zasneženih hribih boste uživali na 43 kilometrov dolgih progah in kar 20 žičniških napravah. Mogoče vaši otroci še ne znajo dovolj dobro smučati? Ne skrbite, svoje prve korake na smučeh lahko naredijo na malce manj zahtevnih progah, v svet smučanja pa jih lahko povedejo smučarski učitelji.

In ker je vsega vedno prehitro konec, si lahko omislite zimske počitnice ali mini vikend oddih v objemu narave. Pobegnite pred vsakdanjimi obveznostmi, skrbi pustite doma in se nastanite v prelepem naravnem okolju na obronkih gozdov Pohorja. V Hotelu Habakuk se boste v vrhunsko opremljeni sobi počutili kot zvezdniki. Po celodnevnem smučanju se vam bo prileglo razvajanje brbončic z izbranimi jedmi. Ko boste želeli spočiti svoje telo in duha, vas bo tam pričakal wellness – spa center z bazenom s termalno vodo in savno. Vsi, ki boste imeli še dovolj energije, pa lahko zavijete še v fitnes.

Psstt … naj vam zaupamo še skrivnost: za vse generacije imajo v Termah Maribor posebno ponudbo, ki vključuje smučarsko vozovnico, bivanje, popust na izposojo smučarske opreme, prestižno razvajanje, otroško animacijo med zimskimi počitnicami in še in še.

Terme Maribor - 3

Preživite nepozabne počitnice v objemu narave. (Foto: Terme Maribor)

Sodelujte v nagradni igri!

Na spletnem portalu Bibaleze.si v sodelovanju s Termami Maribor poteka od 4. 2016 do 15. 2. 2016 do 10.00 nagradna igra Zimske radosti pod Pohorjem. Vaša naloga je, da izpolnite prijavnico pod člankom in priložite fotografijo, ki pričara vaše zimske družinske radosti. Zagotovo ste v objektiv ujeli, kako se vsi skupaj veselite ob skodelici vročega čaja, kako se z nasmehi na obrazih sankate na hribu za blokom, kako izdelujete najlepšega snežaka v ulici, kako pečete najboljše domače piškote, kako odvijate darila … Omejitev ni, s fotografijo nas prepričajte, da je pozimi res zabavno, fantastično, lepo, krasno …!

Držimo pesti, da boste prav vi tisti, ki bo prejel super nagrado: vikend paket za družino z 2 otrokoma v hotelu Habakuk**** (polpenzion, neomejen vstop v Wellness – Spa center hotela Habakuk, prost vstop v fitnes, brezplačna uporaba interneta WiFi, 10 % popust na izposojo smučarske opreme, 10 % popust na smučarske vozovnice).

Srečni dobitnik bo objavljen na Facebooku Bibaleze.si 15. 2. 2016 po 15. uri.

Vse prispele fotografije si lahko ogledate TUKAJ.

Nagradna igra je zaključena!