Jaz sem Luna

Leta 2016 so v Argentini prvič predvajali mladinsko telenovelo Jaz sem Luna, naši gledalci so si jo premierno ogledali na POP TV 1. junija 2016, in od takrat je svetovni hit. V ponedeljek, 5. 3. 2018, se je začela pri nas predvajati druga sezona telenovele in zdaj vsi vemo, kaj počnejo mladostniki ob 14.25. Od ponedeljka do petka jih najdemo pred televizijskim zaslonom, kjer budno spremljajo zgodbo. Počitnic je konec in učenci se vrnejo domov. Vse čakajo velike spremembe. Spoznali bodo nove prijatelje in nova čustva ter se naučili spopadati z njimi. Luna nestrpno pričakuje Matteovo vrnitev, on pa se vrne povsem spremenjen. Nihče ne ve, kaj skriva. Luna je pripravljena storiti vse, da bi prišla resnici do dna.

Seveda pa vsi komaj čakajo tudi, da se bo sneg stopil in si bodo nadeli kotalke. Še malo, pa bo pomlad in kotalkarska sezona se bo začela. Na koledarčku pa že imajo zapisano, da bosta koncerta Jaz sem Luna v Areni Stožice 3. 4. 2018 in 4. 4. 2018.

Jaz sem Luna

(Foto: POP TV)

 Za vse ljubitelje nagradna igra Jaz sem Luna

Od 12. 3. 2018 do 19. 3. 2018 do 8. ure traja nagradna igra Jaz sem Luna. Vabimo vas, da izpolnite prijavnico in se potegujete za čudovite nagrade:

- 1-x čelada Jaz sem Luna,

- 1-x obesek za ključe kotalke Jaz sem Luna,

- 1-x Lunine kreacije z nalepkami,

- 1-x zvezek s trdimi platnicami Jaz sem Luna,

- 1-x nahrbtnik Jaz sem Luna in

- 1-x šolske potrebščine Jaz sem Luna.

Imena nagrajencev bodo razglašena na Facebooku, nagrado pa prejmete po pošti.  

Jaz sem Luna

(Foto: POP TV)

Jaz sem Luna

(Foto: POP TV)

Jaz sem Luna

(Foto: POP TV)

Jaz sem Luna

(Foto: POP TV)

Jaz sem Luna

(Foto: Bibaleze.si)

Nagradna igra je zaključena.