Ponedeljek

Ponedeljku vlada luna, in ker je spremenljiva, je značilno, da so ljudje, rojeni takrat, pod njenim močnim vplivom. Vodijo jih čustva. Pomembno je, da imajo v življenju postavljene trde temelje, kot so družina, prijatelji in partner, iz vseh pa črpajo energijo.

Otrok

(Foto: iStock)

Torek

Osebam, rojenim v torek, ta dan prinaša veliko moč, borben duh in vztrajnost, da dosežejo svoje cilje. Pod vplivom Marsa pa so tudi ves čas pod stresom.

Sreda

Ljudje, ki so rojeni v sredo, so inteligentni in imajo velik vpliv na druge. Podedovali so malce nemira in radovednosti, zato ves čas potrebujejo izziv, da bi bili uspešni.

Četrtek

Osebe, rojene v četrtek, so optimistične in imajo smisel za humor. Želijo biti svobodne in neodvisne, zato ne ostanejo dolgo na enem mestu.

Otrok riše

(Foto: Profimedia)

Petek

Ljudje, rojeni v petek, so občutljivi in umetniki. Živijo v svojem svetu, imajo idealen pogled na svet in bogato domišljijo. Radi imajo lepe stvari in z njimi si bogatijo življenje.

Sobota

Ob sobotah so rojeni ljudje, ki iščejo v vsem praktičnost, so racionalisti in zelo zreli. Že kot otroci so zrelejši od svojih sovrstnikov in radi načrtujejo. Težko se spopadajo s spremembami, ker dvomijo o sebi, ampak dejansko jim koristijo.

Nedelja

Ljudje, rojeni v nedeljo, so karizmatični, dobre volje in optimistični. Vedno iščejo nekaj novega in ne klonejo pod normami, kljub temu stojijo trdno na tleh in so srečni.