dominvrt

Je vaš otrok vodnar? Čestitamo!

DOJENČEK
0
22.01.2019, 6:32

Imate otroka, ki praznuje rojstni dan januarja ali februarja? Super, saj ste najverjetneje rodili zvezdo ali bogataša. Znanstveno preverjeno.

Je vaš otrok vodnar? Čestitamo!

Vodnar (20. januar do 18. februar)

Pozimi morda res ni najboljši čas za porod, saj je zunaj mrzlo in ste omejeni z vozičkanjem na prostem. A fino je, ker ste morda rodili zvezdo, šefa ali genija.

Ogromno holivudskih zvezdnikov je bilo rojenih med 20. januarjem in 18. februarjem, kar morda sploh ni naključje. Med njimi so (bili) Liam Hemsworth, Zayn Malik, Elvis, Jennifer Aniston, Oprah Winfrey in Cristiano Ronaldo.

Vodnarji naj bi bili rojeni šefi.
Vodnarji naj bi bili rojeni šefi./ FOTO: Profimedia

Ena od raziskav je tudi pokazala, da so rojeni januarja in februarja boljši v šoli in se bolje odrežejo na različnih testih. Spet drugi raziskovalci so naključno izbrali osebe z različnih področij, med njimi politike, znanstvenike, avtorje, športnike, pevce, igralce in druge znane tako iz sedanjosti kot tudi iz zgodovine. Izkazalo se je, da je med 300 naključno izbranimi slavnimi največ rojenih v znaku vodnarja. 

Nedavna raziskava, objavljena v reviji Social Science, je pokazala, da imajo rojeni vodnarji več možnosti, da bodo postali bogati, uspešni in slavni. Rojeni januarja imajo več možnosti, da bodo zdravniki, šefi, finančniki ali umetniki. Med raziskavo med letoma 1992 in 2009 so ugotovili, da je imelo v 500 preverjenih podjetij 10 odstotkov petih najvišjih vodilnih rojstni dan v januarju. V neki avstralski raziskavi je bilo v nogometni ligi več kot 33 odstotkov "januarčkov".

Preberite še: Dojenčki, rojeni decembra, so zelo posebni

In vzrok, zakaj so tako uspešni, imajo tako ustvarjalne in zaželene kariere, so tako pametni? Ena od teorij govori, da se bolje razvijajo v maternici, saj jih mame nosijo v toplejših mesecih. Vodnarji naj bi bili kot astrološko znamenje živahni, domiselni, neodvisni, zato se tudi bolje znajdejo.

Odlično, če je vaš otrok vodnar. Pa tudi sicer je vsak poseben in čudež. Je vaš in je najbolj dragocen. Najlepši in najboljši.

Preberite še: Takrat ima rojstni dan največ Slovencev! Preverite, zakaj!

Za prikaz vsebine je potrebno omogočite piškotke družbenih omrežij.
Omogoči piškotke

Komentarji (0)

Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. S klikom na gumb Spletno oko prijavite komentar, za katerega menite, da vsebuje sovražni govor.

Erasmus te lahko pripelje tudi na Guardian
Novi posnetki: Ronaldo med slavjem Ajaxa žalil ...
Pri 52 znova očka: poimenoval jo je Amazonie
Odločiti se je moral v eni minuti, domov je ...
Ana Praznik razkriva prav posebno zgodbo
Vsi načini barvanja pirhov
Manja, 28: Imel je bazo žensk, ki so se prodajale ...
Top ideja za aktiven izlet v osrednji Sloveniji
Luksuzne počitnice za znano družino
Kaj storiti, če v reži bankomata najdete denar?
Strokovnjakinja vrtičkarjem začetnikom svetuje: ...
Če znate to, se bodo delodajalci 'tepli' za vas